Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
124674 Τραγούδια, 264125 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Τι να σου κάνει μια καρδιά - 1966       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Αντώνης Κατινάρης


Μακάρι να `χα δυο καρδιές
μες στην ζωή την ψεύτρα.
Η μια να λειώνει στις φωτιές,
μες τις φωτιές
κι άλλη να `ναι πέτρα.

Μες την ζωή μου τη πεζή
και τη βασανισμένη
τι να σου κάνει μια καρδιά,
αχ μια καρδιά
κι αυτή σακατεμένη.

Μακάρι να `χα δυο καρδιές
η μια για να πονάει
κι όταν την πνίγουν οι καημοί,
μες τη ζωή
η άλλη να γλεντάει.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 80%  (6 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 12858
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1966
[1] Τα τραγούδια της Ευτ...
1993
[1] Η Ελλάδα του Γρηγόρη
1994
[1] Καζαντζίδης Στέλιος,...
2005
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[2] Αφιέρωμα στον Αντώνη...
2009
[3] Σταμάτης Κόκοτας - Α...
2002
[4] Τα τραγούδια που αγά...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 29-12-2005
   Antony Smyrnios
21-05-2021 13:26
1966 45''Columbia SCDG 3612
   tzanidisjohn
13-11-2019 19:12
2002 στο CD: "Σ. Κόκοτας-Αυτά Που Ήθελα Να Πω" ®2002 Victory Music VM-10102
   longieth
28-02-2015 01:18
Τραγουδούν : Μαρία Κατινάρη Ηλίας Κλωναρίδης Γιάννης Ντουνιάς Κώστας Δουμουλιάκας. Στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Λιόλιος.
https://www.youtube.com/watch?v=utp9QvLY9qc
   beethoven
12-03-2007 18:21
Αγαπημένο τραγούδι!!
Γεια σου Κατινάρη
Μέγα πατριάρχη !
   Αναστασία Πεχλιβανίδου
01-03-2006
τέλειο τραγούδι!!!! κρίμα που εδώ δεν υπάρχουν πολλά τραγούδια του Α. Κατινάρη


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο