Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
120838 Τραγούδια, 257526 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Μ’ αγαπούσες - 1978       
 
Στίχοι:  
Πάνος Φαλάρας
Μουσική:  
Αντώνης Βαρδής


Μη μιλάς για τ’ απόβραδα
που ξανά δε γυρίζουν.
Μη μιλάς για τα όνειρα
που βροχή έχουν γίνει στη γη.
Τα τραγούδια που μου ’λεγες
την καρδιά δεν αγγίζουν.
Η αγάπη παράπονο
τις βραδιές στη δική μου ψυχή.

Μ’ αγαπούσες θυμάμαι μια φορά,
μα τώρα ερημιά.
Μ’ αγαπούσες θυμάμαι μια φορά,
βροχή μετά.
Όλα φεύγουν και μένουν οι σκιές
τις έρημες βραδιές.
Όλα τώρα χαθήκαν μες στο χτες
που αρνήθηκες.

Μη μιλάς για ενθύμια,
δε γυρνώ πάλι πίσω.
Μη μιλάς για παράδεισους
που ποτέ δε με πήγες να δω.
Δεν μπορώ την αγάπη μου
στα συντρίμμια ν’ αφήσω.
Η καρδιά μου κουράστηκε
μια ζωή στο δικό σου καημό.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 87.6%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 14984
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Μ΄ αγαπούσες θυμάμαι
1978
[1] Δήμητρα Γαλάνη - Οι ...
1989
[1] Εφ΄ όλης της ύλης / ...
2000
[1] Πάνος Φαλάρας - Ανάμ...
2000
[2] Ανήσυχο βλέμμα
1994
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 26-02-2003
   Viennezos
<5/1/2005
Από τον προσωπικό δίσκο της Γαλάνη "Μ’ αγαπούσες θυμάμαι ..." (1978)
   Antony Smyrnios
11-08-2021 12:08
12-1978 Minos (2) – MSM 334
   Αφιερωμένο από evi - kypro
για xari - kypro
23-03-2005 11:18
m'agapuses kapu kapu s'agapusa mia zwi...k kt p i8ela panta na s pw to se agapw grafetai s'agapw k oxi sa gapw ::vlax.:: ::vlax.::


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο