Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
119332 Τραγούδια, 256078 Ποιήματα, 28884 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Έτσι απλά σ΄ αγαπώ - 1981      
 
Στίχοι:  
Κυριάκος Ντούμος
Μουσική:  
Λάκης Παπαδόπουλος


Όπως τον ήλιο το πρωί στον ουρανό
όπως την άνοιξη που ανθίζει στην καρδιά μου
όπως μια χούφτα πεντακάθαρο νερό
όπως το φίλο που του λέω τα μυστικά μου.

Έτσι απλά σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ,
δίχως τραγούδια και λόγια μεγάλα.
Μες στην καρδιά σου, καρδιά μου, αν μπω,
τότε θα βρούμε καιρό και για τ’ άλλα.

Όπως το όμορφο τραγούδι το παλιό
όπως το πάρκο το μικρό στη γειτονιά μου
όπως την έξοδο το βράδυ στο στρατό
όπως το πρώτο το μισθό απ’ τη δουλειά μου.

Έτσι απλά σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ,
δίχως τραγούδια και λόγια μεγάλα.
Μες στην καρδιά σου, καρδιά μου, αν μπω,
τότε θα βρούμε καιρό και για τ’ άλλα.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (3 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 26961
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Με την Ελπίδα
1981
[1] Ελπίδα - 16 από τα ω...
1988
[1] Στη ντισκοτέκ
1998
[1] Με τραγούδια και λόγ...
2007
[2] Πασπαρτού
1996 LYRA 4854
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 12-05-2003
   Viennezos
22-09-2006 16:42
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο της Ελπίδας "Με την Ελπίδα" (1981)
   vbotis
20-07-2009 13:21
Υπάρχει στη δισκογραφία και με τη φωνή της Γλυκερίας στο δίσκο "Πασπαρτού" (LYRA 1996) με συνθέσεις του Λάκη Παπαδόπουλου
   ΛΟΦΟΣ
15-05-2009 02:49
Έτσι απλά σ' αγαπώ, σ' αγαπώ,
δίχως τραγούδια και λόγια μεγάλα.
Λες;;;
   Don Angelo di Patrasso
13-07-2008 14:04
Και να προσθέσουμε και μερικές όχι γνωστές πληροφορίες γι’ αυτό το πραγματικά γλυκήτατο τραγούδι. Η πρώτη εκτέλεση στη πραγματικότητα ήταν της Γλυκερίας, η οποία το τραγούδησε στα προκριματικά της Eurovision εκείνης της χρονιάς, αλλά ήρθε τρίτο πίσω από το Autostop της Βίσσυ - τότε το έγραφε με ύψιλον - και το UFO του Τουρνά. Όμως στη δισκογραφία το πρωτοείπε και το έκανε επιτυχία με μια πολύ καλή ερμηνεία η Ελπίδα.
   liza_liza
10-04-2008 16:33
άλλο καταπληκτικό τραγούδι από την υπεροχη Ελπίδα
   Αφιερωμένο από Μπέμπα -
για Μπέμπη -
30-01-2006 10:36
Αχ μωρό ... ε μωρό ... μωρό μου!!! :)) ::love.:: ::love.::
   Ανώνυμο σχόλιο
07-06-2005
Πολύ όμορφο τραγούδι, ερμηνευμένο από μία κρυστάλλινη φωνή που η καθαρότητά της αντηχεί υπέροχα στα αυτιά μου. Αν και παλιό..μου αρέσει πολύ να το ακούω. (Μ.is)
   Αφιερωμένο από feugati -
για brazil -
17-05-2005 13:09
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!! ::love.:: ::love.::


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο