Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
123483 Τραγούδια, 261314 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Ο Κύκλος του C.N.S. III ( Μια θλιμμένη αρχόντισσα ) - 1959      
 
Στίχοι:  
Μάνος Χατζιδάκις
Μουσική:  
Μάνος Χατζιδάκις


Μια θλιμμένη αρχόντισσα
είν’ η Παναγιά μου
που κεντάει τριαντάφυλλα
πάνω στην καρδιά μου.

Στα μαλλιά της μπλέκονται
δυο μικρά πουλιά
που τη νύχτα γίνονται
άστρα και φιλιά.

Φίλησέ με αρχόντισσα,
είσαι η Παναγιά μου,
κέντησε τριαντάφυλλα
πάνω στην καρδιά μου.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 5501
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ο κύκλος του C.N.S
1959
[2] Άμα λευτερωθεί η Κρή...
1971
[3] Ρεσιτάλ
1989
[4] Η Σόνια Θεοδωρίδου σ...
1997
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Yiouli @ 24-09-2003
   Μιρικόγκος
13-05-2015 22:16
::naugh.::
   gorgee
22-02-2013 12:12
Τίτλος τραγουδιού: "Μια θλιμμένη αρχόντισσα"
Δισκογραφία:
Γιώργος Μούτσιος (1959 - Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S.) Δίσκος 45στρ. EP
Λίτσα Σακελλαρίου (1971 - ΑΜΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Η ΚΡΗΤΗ)
Φλέρυ Νταντωνάκη (1971 - ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S.)
Σπύρος Σακκάς (1975 - ΔΥΟ ΝΑΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S./Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ)
Σπύρος Σακκάς (1989 - ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ)


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο