Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
123504 Τραγούδια, 261408 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Και τότε - 1974      
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Με το μυαλό μου σε μισώ
μα τις αισθήσεις σ’ αγαπώ
Ειν’ ένα αίσθημα μισό
το ξέρεις πριν να σου το πω
Με το μυαλό μου σε μισώ
μα είναι το πάθος μου τρελό
και σταματάει το μυαλό
και με φιλάς και σε φιλώ...

Και τότε
τραγουδάει η καρδιά
και ο νους σταματάει, σωπαίνει
Και τότε
τότε μόνο η αγάπη υπάρχει
το μίσος πεθαίνει

Με το μυαλό παρακαλώ
να ήσουν όνειρο κακό
Με τις αισθήσεις σε ζητώ
σαν δηλητήριο γλυκό
Με το μυαλό μου σε μισώ
μα είναι το πάθος μου τρελό
και σταματάει το μυαλό
και με φιλάς και σε φιλώ...




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 85%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 7695
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1974
[1] Αλήθειες
1974
[1] Άκης Πάνου - από του...
1995
[1] Δίφωνο Νο 32 - Άκης ...
1998
[2] Πρώτη γνωριμία
1984
[3] Δυο αλήθειες
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   lemonina, Κατερίνα @ 25-06-2004
   Antony Smyrnios
18-02-2020 14:48
1974 45'' MINOS 5503 https://www.youtube.com/watch?v=JSApeatLTig
   basileia
23-09-2008 08:28
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ::kiss.::
   Ανώνυμο σχόλιο
10-04-2006
Κατπληκτική - Ανεπανάληπτη ερμηνεία από τη μεγάλη Λίτσα Διαμάντη. (Γλυκομπούζουκος)
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Εξαιρετικό!!!!   ( Δημητρης )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο