Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
132164 Τραγούδια, 269853 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Το stixoi.info είναι μία ανοιχτή ιστοκοινότητα και παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, προκειμένου να εμπλουτιστεί το περιεχόμενό του σε στίχους, μεταφράσεις και προσωπικές δημιουργίες.

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να τηρήσεις ως μέλος είναι ο δημόσιος σεβασμός προς όλα τα υπόλοιπα μέλη και τον διαχειριστή, στην ηθική τους υπόσταση και κατ επέκταση στην προσπάθεια που όλοι ασκούν προς όφελος του stixoi. Σχετικές λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στο πλαίσιο χρήσης της σελίδας, με το οποίο θεωρείται επίσης ότι συμφωνείς, προκειμένου να γίνεις μέλος.

Επιπλέον, δεν είναι θεμιτή οποιαδήποτε καταχρηστική προσέγγιση της τεχνικής υποδομής του stixoi, όπως θεωρείται κάθε επίθεση τύπου spam καθώς και η χρήση πολλαπλών ονομάτων από τον ίδιο χρήστη. Οι πρακτικές αυτές είναι τεχνικά δυνατόν να εντοπιστούν και θα τιμωρούνται δια παντός.

Έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του διαχειριστή να εξασφαλίσει την τήρηση των παραπάνω αρχών, με όποιο τρόπο κρίνει σκόπιμο, στα πλαίσια της χρηστής διαχείρισης και φυσικής ευγένειας, απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως.

Επομένως, με την εγγραφή σου, συμφωνείς με όλα αυτά και δηλώνεις ότι θα λειτουργήσεις αποδεχόμενος και σεβόμενος το πνεύμα συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς που διέπει το χώρο.


Επιθυμητό ψευδώνυμο:
Κωδικός πρόσβασης:
Κωδικός ξανά, για επιβεβαίωση:
Email: