Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
126738 Τραγούδια, 267800 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 θαυμαστός Καινούργος Κόσμος" του Φακελώματος
 «Όταν ένας Λαός Παραδίδει την Ελευθερία του για λίγη ασφάλεια, μετά από λίγο δε θα έχει ούτε ασφάλεια, ούτε Ελευθερία..»
 
"Ελλάδα, ΔΝΤ, Γιωργάκης, Ε.Ε., Παγκοσμιοποίηση: Καλώς ήρθατε στον «θαυμαστό καινούργιο Κόσμο», στην Κοινωνία της κάμερας και του φακελώματος..!"


Είναι πλέον απ’ όλους κατανοητό, ότι κάτι πάει στραβά σ’ αυτό τον Κόσμο.. Το σκοτάδι τα τσιράκια του έχει ξαμολήσει, σε όλες τις δήθεν «Δημοκρατικές» κοινωνίες που μας έχουν βάλει, και μέρα με τη μέρα, πάνε να κάνουν τον Κόσμο μας, όπως οι «αφεντάδες» τους θέλουν.. Να τον κάμουν αυτό που πάντα ήθελαν.. Μια Φυλακή..

Ναι μπορεί να πει κάνεις ότι έτσι ήταν και τώρα.. Κι όμως..

Αν ήθελε κάποιος,, παρόλους τους «προστάτες του πολίτη», παρόλες τις «δημοκρατικές διαδικασίες» ξυλοφορτώματος όποιου είχε άλλη άποψη, παρόλους τους ρουφιάνους, μπορούσε να αποδράσει..

Να πάει σε μια μικρή πόλη, ένα χωριό, κάπου που να μην τους έχει συνέχεια μπροστά του.. Μέχρι τώρα..

Η τεχνολογία όμως, εκείνη που ραγδαία αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, με δορυφόρους, κάμερες, ηλεκτρονική παρακολούθηση, κι όλα τα άλλα «καλούδια», πάει το κλουβί ακόμα πιο στεγανό να κάμει..

Ειδικά αν συνδυαστεί με τους «νόμους» που ψηφίζουν, χωρίς κανένα μας να ρωτήσουν.. Κατά τ’ άλλα «Δημοκρατία» και καλά.. Κι αν θέλει να πει κανείς ότι είναι οι «εκλεγμένοι μας» αντιπρόσωποι, ας ανατρέξει πρώτα στις Ψευτιές τους!

Αυτοί, του Τζέφρυ ο συρφετός, δε λέγανε ότι θα καταργήσουν τις κάμερες και τους κουκουλονόμους, όταν την ψήφο μας ήθελαν να κλέψουν..;;

Κι αντί αυτών, τι έκαναν..;

Ας το δούμε:


«Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για τις κάμερες

Ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο με αντικείμενο τη διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών διαθέσιμων στο κοινό ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών καθώς και την χρήση συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους.»


Μάλιστα.. Να και παραπάνω κάμερες, να και ηλεκτρονικό φακέλωμα, σε δημόσιους χώρους, καταπατώντας κάθε μας δικαίωμα ατομικότητας..

Ε ναι μωρέ, δε γουστάρω να βγαίνω έξω για τη βόλτα μου, με την παρέα μου, ή έτσι γιατί θέλω να δω τον ήλιο ή το φεγγάρι, και να ξέρω πως ένας μπάτσος κάπου χωμένος θα με κοιτά..!! «Για το καλό μου».. Ε όχι ρε τσιράκια, μπορεί να το κάνετε, μπορεί να ξεπουλιέστε για τα 1000 αργύρια που σας δίνουν, αλλά όχι να λέμε και ότι σας γουστάρουμε κι από πάνω..! Ή ότι ζούμε σε «Δημοκρατία».. Είναι αυτό που φώναζαν οι Ματατζίδες στην Κερατέα, όταν υπεράσπιζαν των εργολάβων τα μηχανήματα σαν καλά μαντρόσκυλα, ενώ χτύπαγαν γέροντες και γυναίκες..: «Χούντα, Χούντα!». Ναι, αυτό είστε και γουστάρετε, όχι ότι θα σας πούμε και ναι ρε τσιράκια..!


Και ποιοι είναι υπέρ του «νόμου του μεγάλου αδερφού..;»:

«Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ καταψηφίστηκε από ΚΚΕ ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκος Τσούκαλης, υποστηρίζοντας ότι με τη ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου θα περισταλούν δραστικά τα ατομικά δικαιώματα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης υπεραμύνθηκε του νομοθετήματος, υποστηρίζοντας ότι η χρήση καμερών ασφαλείας σε δημόσιους χώρους θα γίνεται με όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφάνεια και με τη μέγιστη προστασία των ατομικών δικαιωμάτων. «Υπάρχει θέμα προστασίας της δημόσιας ασφάλειας και αυτό αποσκοπούμε να υπηρετήσουμε. Το βασικό μας ενδιαφέρον είναι να μην κάμπτονται τα ατομικά δικαιώματα. Πρέπει όμως να θέσουμε και όρια στοιχειώδους ασφάλειας του πολίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης συμφώνησε επίσης με επισημάνσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν μπορεί από μόνα τους να είναι αποδεικτικό υλικό, προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βοηθήσουν στην άσκηση ποινικών ευθυνών.»


Τα κλασικά κομματόσκυλα, του Ενός (κι όχι δυο όπως νομίζουν οι αφελείς) «κόμματος», που την Ελλάδα δυναστεύει.. Μπλε και πράσινοι χέρι – χέρι.. Μπορεί να τους έφυγε το Καρατζαφέρη, μα κι αυτός, μια και δεν τον χρειάζονταν, είπε το παιχνιδάκι του να παίξει..

Και κατά τα άλλα υπάρχει θέμα προστασίας δημόσιας ασφάλειας, λέει ο υπουργός της Αδικίας.. Μια και έτσι έχουν καταντήσει την Δικαιοσύνη.. Δίκαια για τους βολευτές που ασυλία έχουν, κι Άδικη για όλους εμάς που τη Ζωή μας αναζητούμε…

Ερώτηση λοιπόν στον «Υπουργό».. Τους Μπάτσους που χτυπάν παιδιά, θα τους καταγράφουν οι κάμερες..;

Τους βουλευτάδες που τα ‘παίρνουν μήπως..;;

Τους εργοδότες σας τους καναλάρχες και τους τηλεβρυκόλακες, όταν μας λένε τις ψευτιές τους και μας κλέβουν..;

Όχι έτσι..;;

Ε δε μπα να βάλεις το νόμο σου, μαζί με τις κάμερες εκεί που του αρμόζει..; Ξεπουλημένοι!!!

Και μετά μιλάει ο Προκομμένος, ο Προκόπης.. Μη χάσει κι αυτός..:


«Από την πλευρά της ΝΔ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτήρισε τις ρυθμίσεις επιβεβλημένες, επισημαίνοντας ότι όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία χωρίς κάμερες ωστόσο, όπως είπε, η πραγματικότητα άλλα ορίζει.»


Ποια είναι η πραγματικότητα ρε..;; Το ότι θέλετε να μας κάμετε σκλάβους, γιατί σας δώσανε κάτι εκατομμύρια για να βουλώσετε τα μάτια της συνείδησης, και να ψηφίζεται ότι σας λένε..;

Αυτή νομίζεται πραγματικότητα..;

Άντε να δείτε ξανά το τι έγινε στην Αργεντινή, μα και τώρα στην Τυνησία, και τα λέμε..! Έχει ο καιρός γυρίσματα ρε Προδότες..!

Τουλάχιστον είναι και κάποιοι αντίθετοι, για τους δικούς τους ο καθένας λόγους..:


«Είμαστε εντελώς αντίθετοι και ζητούμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο εισηγητής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, κάνοντας λόγο για «Big Brother» που «καλύπτει πλέον τους πάντες». Την αντίθεση του εξέφρασε και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ένας πολίτης θα βιντεοσκοπείται πάνω από 80 φορές από τη στιγμή που θα βγαίνει από το σπίτι του».
Επιφυλακτικός για την αποτελεσματικότητα των νέων ρυθμίσεων δήλωσε ο εισηγητής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι γίνονται «υπό το κράτος της αντιτρομοκρατικής αγωνίας που διακατέχει τον δυτικό κόσμο». Σοβαρές επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα του νομοσχέδιο εξέφρασε τέλος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Τσούκαλης.

Πηγή: http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82#comments-title»
Άσχετα πάντως με τους νόμους τους.. Αυτό που χρειάζεται να κατανοήσουμε είναι το εξής..:

Οι «Νόμοι» τους κουρελόχαρτα είναι αν δεν τους Υπακούσουμε.. Μια και εμείς τη δύναμη την έχουμε..

Είμαστε 10 εκατομμύρια κι αυτοί τριακόσιοι, με 10 χιλιάδες μπάτσους, γιατί οι υπόλοιποι 50 χιλιάδες αστυνομικοί είναι, μυαλό κι οικογένειες έχουν, και στην τελική στα δύσκολα θα τους γράψουν κανονικά..!

Που θα μας πάνε αν δεν Υποταχθούμε..:;

Που θα κλείσουν 10.000.000 κόσμο τη στιγμή που οι φυλακές τους με 12.000 είναι ήδη γεμάτες..;

Κι ας πούμε πως το κάνουν..

Ποιος θα δουλεύει γι’ αυτούς τότε..;

Που θα βρούνε τα λεφτά για να παχαίνουν..;


Στο χέρι μας είναι το μέλλον που θα ‘ρθει..!

Γι’ αυτό μας φοβούνται, κι όλο κάτι τρομονόμους βγάζουν..!

Στο χέρι και στην απόφαση μας είναι το αν θα ζήσουμε σε ένα μέρος με κάμερες και γιομάτο Γιωργάκηδες και Πάγκαλους, που θα μας το παίζουν σωτήρες και θα μας λεν κοπρίτες.. Ή το αν θα αποφασίσουμε να θελήσουμε εκείνο τον Κόσμο που Αξίζει κανείς να Ζει..


Έναν Κόσμο χωρίς λαμόγια, ψεύτες και Προδότες,

Έναν Κόσμο χωρίς αυτούς,

Έναν Κόσμο Ανθρώπινο, γι’ Ανθρώπους φτιαγμένο..!


«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται..!
 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 11
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      Μονοπάτια για Αλλού, κι από Αλλού Φερμένα
      Κατηγορίες
      Κοινωνικά & Πολιτικά,Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Ότι μπορεί κανείς να ονειρευτεί δεν είναι ποτέ χαμένο
 
Νεφελοβάτης
18-01-2011 @ 19:45
Για να το δείτε με τις φωτογραφίες και το βίντεο:

http://nefelovatis.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

Καλό Ξημέρωμα και

Καλή Λευτεριά να Έχουμε..!
αντικλείδι
18-01-2011 @ 20:03
και επειδή είθισται η λευτεριά
να κερδίζεται με αίμα ...
"πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες
οδηγοί της ελπίδας
οι πρώτοι νεκροί" ...
γιατί το θέμα προς τα εκεί βαδίζει ...
Μπούρμπουρ Λίθρας
18-01-2011 @ 21:40
εδώ ο κόσμος αυτουποτάσσεται ήδη μόνος του ο καθένας ως ατομικότητα στο facebook βγάζοντας στην φόρα όλα τα προσωπικά του δεδομένα προς πάσα χρήση,για ποιά 10,000,000 κάθεσαι και μιλάς τώρα;

τι πίνει,τι τρώει,τι του αρέσει,πώς χέζει,τι κλάνει και όλες οι απόψεις του στην φόρα για τα πάντα με κοτσάρισμα και φωτό της πόζας των μοντέλων για ..τους παλιούς συμμαθητές πάντα.Αυτοφακέλωμα κανονικό.οι κάμερες θα τους πειράξουν;το πολύ πολύ να κάνουν και απντέητ στάτους και πάνω στην μπλούζα να μην χαθεί και αυτή η ευκαιρία.

χειρότερο απ'τους σκλάβους είναι οι ανελεύθεροι και αυτό γιατί οι σκλάβοι χάρη στην γνώση για τα δεσμά τους μια ευκαιρία τουλάχιστον ίσως την έχουν.

επιπλέον
εδώ πήγαν και υπογράψαν ,μέσα σε όλα τα άλλα, και το άρθρο 6 ή 7 του μνημονίου,δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό,με το οποίο η γερμανία υπαγορεύει ότι απαγορεύεται οποιοσδήποτε συμψηφισμός των αποζημιώσεων του πολέμου και μετά δήλώνει η κυβέρνηση ότι πάει και κάθεται παραδίπλα στην αγωγή του διστόμου για συμπαράσταση τάχα και βεβαίως μέγιστη υποκρισία.κάπως σαν Γαμώ τους νεκρούς μας δηλαδή.

αν και όμως διαφωνώ ως προς προς και τα μικρότερα κόμματα για τις ανέξοδες εκ του ασφαλούς αντιρρήσεις τους γιατί τον υπόλοιπο καιρό λειτουργούν για την απορρόφηση κραδασμών καθώς καπηλεύονται τα πάντα και δεν είναι προοδευτικά παρά μόνο γλείφουν το λαικό αίσθημα.Ένα κόμμα είναι και αυτά.της αποφόρτισης.
Το γράφημα της οικονομίας είναι έτσι και αλλιώς άτεγκτο και απαρέγκλιτο πάντα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στις διάφορες φάσεις του το κάθε μικρό κόμμα συνεισφέρει με τις σαθρές τάχα δήθεν αντιφατικές ιδεολογίες του θυμικού στο ξεπερασμα των κρίσεων με το όποιο κόστος...

η κεντρική ιδέα που μου σχηματίζεται γιατί όμως γίνονται όλα αυτά είναι ότι ο άνθρωπος ως ζώο κοινωνικό αλλά ζώο και αυτό τείνει να καταδέχεται τα χίλλια μαμήσια πανω στην ζωή του προκειμένου να παραδώσει πάση θυσία το γενετήσιο υλικό του το οποίο όμως εντάσσει στο ντι εν εη αυτά τα χίλλια μαμήσια και έτσι η κάθε επόμενη γενιά τα έχει και αυτά χαρισμένα και άλλα τόσα που έρχονται.
::lost.:: 1499-1661-3494.::
monajia
18-01-2011 @ 23:46


::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
aprobleptos
19-01-2011 @ 01:32
::up.:: ::yes.:: ::up.:: ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
Αστρογιογγι
19-01-2011 @ 03:00
καμερες χωρις λειζερ εξοντωσης δεν αξιζουν!...
ασε που για διαφορους λογους κι αυτο το μοντελο αποτυχημενο θα ειναι
μια και η τεχνητη νοημοσυνη θα ειναι παλι δικια τους!...χα!
Δρομους με καμερες και καθρεπτες χρειαζομαστε...
ετσι οι δορυφοροι θα ειναι πιο αποτελεσματικοι...
αλλα πως να ντυσεις ολη την Γη με καθρεπτες;...
Ξεφραγο αμπελι θα 'μαστε παντα...
με γαιδουραγκαθα γυρω γυρω για ντεκορ...
στίχος
19-01-2011 @ 05:16
Με Μπουρμπουλίθρα 100%.....

Συγχαρητήρια για όσα ανεβάζεις....!!!! καλημέρα...
galanidoy
19-01-2011 @ 09:55
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
lemures
19-01-2011 @ 10:16
ας μην ατενιζουμε το μελλον τοσο ζοφερο, καπου καποτε μια ανοιξη θα χαραξει! έσο αισιοδοξοι!
ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ
19-01-2011 @ 14:03
::up.:: ::theos.:: ::up.::
Helene52
19-01-2011 @ 15:07
Στο χέρι και στην απόφαση μας είναι το αν θα ζήσουμε σε ένα μέρος με κάμερες και γιομάτο Γιωργάκηδες και Πάγκαλους, που θα μας το παίζουν σωτήρες και θα μας λεν κοπρίτες.. Ή το αν θα αποφασίσουμε να θελήσουμε εκείνο τον Κόσμο που Αξίζει κανείς να Ζει..


Έναν Κόσμο χωρίς λαμόγια, ψεύτες και Προδότες,

Έναν Κόσμο χωρίς αυτούς,

Έναν Κόσμο Ανθρώπινο, γι’ Ανθρώπους φτιαγμένο..!


«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται..!

Ακριβώς έτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο ::theos.:: ::theos.:: ::hug.::

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο