Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
126738 Τραγούδια, 267800 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Αμερικανίδα Ξυλοκοπήθηκε μέχρι Αναισθησίας
 «Ότι βλέπεις (στις οθόνες τους), είναι Ψέμα..»!
 
"Αμερικανίδα Υπήκοος Ξυλοκοπήθηκε μέχρι Αναισθησίας..!Αυτό δεν αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας «κύριοι/ες» των ΜΜΕ;;; "

Μας έχουν ζαλίσει οι δημοσιοκάφροι και τ’ αφεντικά τους οι καναλάρχες, που κατέχουν τα διόδια, τα «δημόσια» έργα, τα κρουαζιερόπλοια, και την «κυβέρνηση», με τις επιπτώσεις των απεργιών στην «εικόνα της Ελλάδας»..

«Δε θα έρχονται οι τουρίστες μ’ αυτά που κάνετε απείθαρχα ρεμάλια», έσκουζαν σαν ύαινες απ’ τα τηλε-παράθυρά τους..!

«Οι απεργείς κάνουν κακό στην εικόνα της Χώρας», ούρλιαζαν οι βρικόλακες!

«Οι πορείες διώχνουν τους ξένους – τουρίστες απ’ τα ιστορικό κέντρο», αλυχτούσαν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί που είχαν αγοραστεί για να μας λένε, ότι οι αφέντες τους προστάζαν..!

Με λίγα λόγια..:

«Βγάλτε το σκασμό, Μη μιλάτε, Μη ζητάτε τίποτα, Μια και θα χάσουμε τους τουρίστες..!»

Ας πάρουμε λοιπόν σαν δεδομένο, αυτό που έλεγαν, ότι ο τουρισμός, είναι ένα σημαντικό έσοδο, για την Ελλάδα που έφτιαξαν..

Και το ότι οι «ταραχές», διώχνουν τον κόσμο που έρχεται..

Αλλά καθώς μιλάμε για «της χώρας την εικόνα», ας αναρωτηθούμε το εξής..

Από ποιους χαλιέται πιότερο..;

Από κάποιους που διαδηλώνουν, και το Δίκιο τους ζητούν, χωρίς κανέναν «ξένο» να πειράξουν,..;

Ή από κάτι κάφρους που χτυπάνε όποια/ον βρουν μπροστά τους..;

Πως θα παρουσίαζαν άραγε οι δημοσιοκάφροι τον ξυλοδαρμό μιας τουρίστριας από «κάφρο - αναρχικούς»..;;;

Πρώτο θέμα για μέρες, θα κυνηγούσαν τους υπαίτιους μέχρι να τους βρουν και να τους κάψουν στο Σύνταγμα, θα ζητούσαν να απαγορευτούν οι πορείες, κι άλλα πιο «δραστικά» ενδεχομένως..

Κι όμως πριν 2 μήνες μια κοπέλα, Αμερικανίδα υπήκοος, ξυλοκοπήθηκε άγρια, στη διάρκεια μιας διαδήλωσης.. Το άκουσε κανείς από τα Χουντοκάναλα..;

Όχι βέβαια.. Κι όμως..:

«Στις 15 Νοεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια πορείας που είχε καλεστεί από εργατικά συνδικάτα και αριστερές οργανώσεις ενάντια στη παρουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα,(..) επιτέθηκαν σε μέλος της διεθνούς κοινότητας σχεδόν δολοφονικά – μια Αμερικανίδα (..), βάρους 48 κιλών η οποία χτυπήθηκε μέχρι να πέσει αναίσθητη με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια κλωτσήθηκε και χτυπήθηκε στο κεφάλι, το λαιμό, την πλάτη και την κοιλιακή χώρα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν τη χρήση βίας (…) για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώσω η (..) ήταν ήδη αναίσθητη, πεσμένη στο έδαφος και με αίμα να τρέχει από το κεφάλι της. Μεταξύ των πολλαπλών της τραυματισμών περιλαμβάνονται η εγκεφαλική αιμορραγία, διάσειση κρανίου και μόνιμη βλάβη στην ακοή.»

Ναι έτσι ακριβώς!!!

Χτύπησαν μια κοπέλα 48 κιλών, μέχρι αναισθησίας, με αιχμηρό αντικείμενο, και στη συνέχεια την κλωτσούσαν ενώ ήταν αιμόφυρτη στο έδαφος για πολύ ώρα.. Κι αυτό δεν ακούστηκε πουθενά!!!

Γιατί άραγε..;

Αν ήταν «αναρχικοί» που το έκαναν ή διαδηλωτές, μέχρι σήμερα θα συνεχίζονταν το ανθρωποκυνηγητό, η «Εικόνα της χώρας», θα είχε Διεθνώς «διασυρθεί», θα έστελναν κλιμάκιο Αμερικάνων μπάτσων να βοηθήσει στην έρευνα, ο Ομπάμα θα είχε τραβήξει του Γιωργάκη τ’ αυτί, ο Καρατζαφέρης θα ακουγόταν μέχρι την Κρήτη σκούζοντας γι’ «αριστερούς δολοφόνους, που της ΟΠΛΑ τις πρακτικές ακολουθούν», οι διαδηλώσεις θα είχαν απαγορευτεί, κι Πάγκαλος θα κρεμούσε την Αλέκα και τον Αλέξη απ’ το κοντάρι της σημαίας στη βουλή για παραδειγματισμό..

Α κι ο Μητσοτάκης θα είχε κάνει κι άλλη παρέμβαση στα τηλεοπτικά δίκτυα, μια και οι βρικόλακες όλοι μαζί θα έστηναν χορό..!

Κι όμως τσιμουδιά.. Τίποτα δεν έγινε, τίποτα δεν ειπώθηκε..

Γιατί λοιπόν..;

Το γιατί, παρακάτω βρίσκεται..

Σε εκείνες τις παρενθέσεις με τα αποσιωπητικά που έβαλα στο κείμενο..

Στην πρώτη παρέλειψα τα εξής..: (ακτιβίστρια και συγγραφέας ). Να το πρώτο γιατί λοιπόν! Δεν ήταν Τουρίστρια! Να γιατί δεν εξέδωσαν «ταξιδιωτικές οδηγίες» οι φίλοι μας απ’ το Αμέρικα..! Μα έχει και συνέχεια..

Εδώ είναι το ζουμί.. Στη δεύτερη παρένθεση, βλέπουμε ποιοι την χτύπησαν.. (οι δυνάμεις Δέλτα της αστυνομίας). Μάλιστα, δεν ήταν «αναρχικοί, δεν ήταν διαδηλωτές.. Ήταν τα «δικά μας παιδία», οι Προστάτες μας μωρέ, που την χτυπούσαν μέχρι αναισθησία.. Και συνεχίζει στην Τρίτη παρένθεση, που λέει ότι ενώ ήταν αναίσθητη, χτυπιόνταν (από αρκετούς αστυνομικούς)..!Και τέλος ότι ήταν (διαδηλώτρια), και όχι κάποια περαστική τουρίστας που χτυπήθηκε από αριστερούς..

Βλέπετε λοιπόν, πόσο εύκολα, με τρεις γραμμούλες, αλλάζει μια είδηση..;

«Στις 15 Νοεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια πορείας που είχε καλεστεί από εργατικά συνδικάτα και αριστερές οργανώσεις ενάντια στη παρουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα, οι δυνάμεις Δέλτα της αστυνομίας επιτέθηκαν σε μέλος της διεθνούς κοινότητας σχεδόν δολοφονικά – μια Αμερικανίδα ακτιβίστρια και συγγραφέα, βάρους 48 κιλών η οποία χτυπήθηκε μέχρι να πέσει αναίσθητη με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια κλωτσήθηκε και χτυπήθηκε στο κεφάλι, το λαιμό, την πλάτη και την κοιλιακή χώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν τη χρήση βίας από αρκετούς αστυνομικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώσω η διαδηλώτρια ήταν ήδη αναίσθητη, πεσμένη στο έδαφος και με αίμα να τρέχει από το κεφάλι της. Μεταξύ των πολλαπλών της τραυματισμών περιλαμβάνονται η εγκεφαλική αιμορραγία, διάσειση κρανίου και μόνιμη βλάβη στην ακοή.»

Αν ήταν αλλιώς, θα το είχαν πρώτο θέμα τα ΜΜΑ.. Αλλά μια κοπέλα (έστω κι Αμερικανίδα), που έδειραν οι «προστάτες» μας μέχρι αναισθησίας, δεν κάνει για «είδηση».. Καθώς μάλιστα ήταν κι «ακτιβίστρια»..

ΑΥΤΟ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.;;;;;»

Όχι για σας ίσως.. Μια και ότι σας λένε τ’ αφεντικά σας παπαγαλίζετε.. Όμως έξω, μια και ίσως τους έχουν πιάσει λιγότεροι οι αεροψεκασμοί, διαμαρτύρονται. Άνθρωποι που έχουν και το θάρρος και το κύρος και την αναγνώριση το Δίκιο να ζητήσουν και να μη φοβούνται τους «αφεντάδες» σας..

«Μήνυση κατά των μελών των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, ΔΙΑΣ και Δέλτα, καθώς και κατά του επικεφαλής τους άσκησε αμερικανίδα υπήκοος που κατά τις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Αθήνα, δέχθηκε απρόκλητη άγρια επίθεση. Τη μήνυσή της συνοδεύει και επιστολή που υπογραφεί ομάδα γνωστών προσωπικοτήτων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με αίτημα την παύση της αστυνομικής βίας κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων. Μεταξύ των υπογραφόντων συγκαταλέγεται ο γλωσσολόγος και συγγραφέας Noam Chomsky, η φιλόσοφος Judith Butler και ο κοινωνιολόγος Immanuel Wallerstein.

«Αντιτασσόμαστε στην βάρβαρη καταστολή της πολιτικής διαφωνίας στην Ελλάδα»
Η επιστολή που συνοδεύει την μήνυση της 27χρονης Αμερικανίδας βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο προς συλλογή υπογραφών στο http://www.ipetitions.com/petition/opposegreekpolicerepression/ Αναδημοσιεύουμε την μετάφραση του κειμένου από την ιστοσελίδα των Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα

«Εμείς, οι υπογράφοντες/ουσες, είμαστε διδάσκοντες/ουσες, φοιτητές/τριες, δικηγόροι και δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη που πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι ανά την υφήλιο θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν μειοψηφικές απόψεις και να διαδηλώσουν για την κοινωνική αλλαγή. Ενημερωθήκαμε πως η Ομάδα “Δέλτα” στην Ελλάδα στερεί από τους διαδηλωτές τα δικαιώματα αυτά ασκώντας σωματική βία σε βάρος τους. Καλούμε σε μια ενδελεχή έρευνα και απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται για τα κρούσματα αστυνομικής βίας.

Στις 15 Νοεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια πορείας που είχε καλεστεί από εργατικά συνδικάτα και αριστερές οργανώσεις ενάντια στη παρουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα, οι δυνάμεις Δέλτα της αστυνομίας επιτέθηκαν σε μέλος της διεθνούς κοινότητας σχεδόν δολοφονικά – μια Αμερικανίδα ακτιβίστρια και συγγραφέα, βάρους 48 κιλών η οποία χτυπήθηκε μέχρι να πέσει αναίσθητη με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια κλωτσήθηκε και χτυπήθηκε στο κεφάλι, το λαιμό, την πλάτη και την κοιλιακή χώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν τη χρήση βίας από αρκετούς αστυνομικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώσω η διαδηλώτρια ήταν ήδη αναίσθητη, πεσμένη στο έδαφος και με αίμα να τρέχει από το κεφάλι της. Μεταξύ των πολλαπλών της τραυματισμών περιλαμβάνονται η εγκεφαλική αιμορραγία, διάσειση κρανίου και μόνιμη βλάβη στην ακοή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομάδα Δέλτα πραγματοποιεί μια τόσο βίαια επίθεση ενάντια σε διαδηλωτές στην Αθήνα – χαρακτηριστικά, η ομάδα “Δικαίωμα” κατέθεσε μήνυση εναντίον της ομάδας Δέλτα την προηγούμενη εβδομάδα για την προσπάθειά της να διαλύσει πορεία με την επίθεση εναντίον του μπλοκ αυτής κατά τη διάρκεια της Γενικής Απεργίας της 15ης Δεκέμβρη 2010. Μήνυση έχει επίσης καταθέσει η καθηγήτρια κα. Αγγελική Κουτσουμπού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν άνδρες της Ομάδας Δέλτα την χτύπησαν με τις μηχανές τους κατά τη διάρκεια της πορείας της 6ης Δεκέμβρη 2009.

Τα μέλη της ομάδας Δέλτα δύνανται να δράσουν με ατιμωρησία ενάντια σε διαδηλωτές και είναι δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς δεν έχουν εμφανώς αριθμούς ή ονόματα στις στολές τους.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός πως η Ελληνική κυβέρνηση, τη στιγμή αυτή της όξυνσης της κρίσης και της διεθνούς αστάθειας, επιλέγει να στρέψει τις αστυνομικές της δυνάμεις εναντίον της νόμιμης εκφοράς πολιτικού λόγου, χτυπώντας και παρενοχλώντας διαδηλωτές.

Εμείς, οι υπογράφοντες/ ουσες, απαιτούμε την πλήρη δημοσίευση των στοιχείων της Ομάδας Δέλτα που είναι υπεύθυνη για την επίθεση της 15ης Νοέμβρη. Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν και που έδωσαν εντολή για την επίθεση αυτή πρέπει να τιμωρηθούν και πρέπει να παρθούν αποτελεσματικά μέτρα ώστε να σταματήσει η ατιμωρησία που απολαμβάνει η Oμάδα δέλτα, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω βία».

Πηγή: TVXS.

Και φυσικά οι τηλεβρικόλακες ακόμα σιωπούν, όπως και η «κυβέρνηση» του Γιωργάκη και των συνεργατών του, που τους «προστάτες του πολίτη» διατάσουν και καλύπτουν..

Αν κανείς ψύχραιμα αναλογιστεί, θα δει ότι πιότερο διώχνουν τους τουρίστες τα δακρυγόνα (απαγορευμένα από τον ΟΗΕ σαν όπλα Χημικού Πολέμου), κι οι μπάτσοι που μοιάζουν πιο πολλοί να κυκλοφορούν σήμερα, απ’ όσοι ήταν οι Γερμανοί κατακτητές στην κατοχή..

Καθώς κανείς διαδηλωτής δεν πείραξε τουρίστα (αν το είχε πράξει, βούκινο θα το έκαναν οι τηλε-κάφροι!). Αλλά κανείς δε μπορεί να πει το ίδιο για τα ληγμένα χημικά που μας πετάνε, που τα ανασαίνουν κι οι επισκέπτες!

Βέβαια, τι να περιμένει κανείς από εκείνους που στα σπίτια μας μέσα απ’ το χαζοκούτι προσκαλούμε για να μας πουν όσα οι ανώτεροί τους διατάξουν..; Δεν φταίνε αυτοί στην τελική..

Εδώ πάει το «Εμείς Φταίμε..!»

Που τους βλέπουμε..!!!!

Και από μια κυβέρνηση που υπέγραψε το Μνημόνιο της Προδοσίας, τι να περιμένει κανείς..;

Το θέμα είναι τι να περιμένουμε από εμάς, από τους εαυτούς μας..

Να δούμε μέσα μας, τι θέλουμε..

Στον Εφιάλτη τους να συνεχίσουμε να υπάρχουμε..;

Ή ν’ αρχίσουμε να Ονειρευόμαστε..;

Εκείνη που κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, μας κλέβουν..;

Τη Ζωή μας..!!!!


«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται… Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 8
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      Ονειρέματα
      Κατηγορίες
      Κοινωνικά & Πολιτικά,Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Ότι μπορεί κανείς να ονειρευτεί δεν είναι ποτέ χαμένο
 
Νεφελοβάτης
26-01-2011 @ 20:01
Η πραγματικότητα μπορεί να διαμορφωθεί..

Σαν την πλαστελίνη ένα πράγμα..

Κι Εκείνη από τα Όνειρα Ποιείται..

Το σε ποια θα Ζήσουμε, από μας εξαρτάται..

Καλό Ξημέρωμα, και

Καλή Λευτεριά να έχουμε..

Για να το δείτε με τις εικόνες: http://nefelovatis.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

arpistre
26-01-2011 @ 20:36
ναι
και που λες Νεφελοβάτη, τώρα που μαζεύτηκαν υπογραφές από το εξωτερικό
και τα λένε και "επίσημα" πια για τους μπάτσους
τώρα θα δεις ένα ένα τα ανθρωπάκια να αρχίζουν να μιλάνε για την απαράδεκτη αστυνομία
αυτοί που μέχρι χτες ήταν μούγκα.. και μόνο κάτι 'ταμπελωμένοι" χτυπιόντουσαν στους δρόμους
και οι ..φιλήσυχοι οραματιστές θα λένε τώρα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" και θα σκίζουν τα ιμάτιά τους
παλιό το έργο και παιγμένο
και με τους δημόσιους υπάλληλους έτσι είχε γίνει
κανείς δεν έλεγε ότι το Δημόσιο είναι μια γάγγραινα ρουσφετιού και διαφθοράς
και μια μέρα δόθηκε το σήμα και ξύπνησαν όλοι έκπληκτοι, και με αντι-δημόσιο σθένος

είναι να ξερνάς..
monajia
27-01-2011 @ 00:04
Το θέμα είναι τι να περιμένουμε από εμάς, από τους εαυτούς μας..

Να δούμε μέσα μας, τι θέλουμε..

Στον Εφιάλτη τους να συνεχίσουμε να υπάρχουμε..;

Ή ν’ αρχίσουμε να Ονειρευόμαστε..;

Εκείνη που κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, μας κλέβουν..;

Τη Ζωή μας..!!!!


«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται…


::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Αστρογιογγι
27-01-2011 @ 01:27
η εικονα της Ελλαδας εξω ειναι η ιδια με μεσα...
ενα μπουρδελο δυο αστερων...
κι αυτο δεν αλλαζει με ενα ξυλοδαρμο περισσοτερο
η λιγοτερο...καθημερινα συμβαινει
Το θεμα ειναι αν θελουμε να ζουμε σε ενα μπουρδελο
η απαντηση βρισκεται μαλλον πισω απο την κουρτινα 3.
στίχος
27-01-2011 @ 07:59
Γιατί λοιπόν..;

Το γιατί, παρακάτω βρίσκεται..

Σε εκείνες τις παρενθέσεις με τα αποσιωπητικά που έβαλα στο κείμενο..

Στην πρώτη παρέλειψα τα εξής..: (ακτιβίστρια και συγγραφέας ). Να το πρώτο γιατί λοιπόν! Δεν ήταν Τουρίστρια! Να γιατί δεν εξέδωσαν «ταξιδιωτικές οδηγίες» οι φίλοι μας απ’ το Αμέρικα..! Μα έχει και συνέχεια..

Εδώ είναι το ζουμί.. Στη δεύτερη παρένθεση, βλέπουμε ποιοι την χτύπησαν.. (οι δυνάμεις Δέλτα της αστυνομίας). Μάλιστα, δεν ήταν «αναρχικοί, δεν ήταν διαδηλωτές.. Ήταν τα «δικά μας παιδία», οι Προστάτες μας μωρέ, που την χτυπούσαν μέχρι αναισθησία.. Και συνεχίζει στην Τρίτη παρένθεση, που λέει ότι ενώ ήταν αναίσθητη, χτυπιόνταν (από αρκετούς αστυνομικούς)..!Και τέλος ότι ήταν (διαδηλώτρια), και όχι κάποια περαστική τουρίστας που χτυπήθηκε από αριστερούς..

Βλέπετε λοιπόν, πόσο εύκολα, με τρεις γραμμούλες, αλλάζει μια είδηση..;

Στις 15 Νοεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια πορείας που είχε καλεστεί από εργατικά συνδικάτα και αριστερές οργανώσεις ενάντια στη παρουσία του ΔΝΤ στην Ελλάδα, οι δυνάμεις Δέλτα της αστυνομίας επιτέθηκαν σε μέλος της διεθνούς κοινότητας σχεδόν δολοφονικά – μια Αμερικανίδα ακτιβίστρια και συγγραφέα, βάρους 48 κιλών η οποία χτυπήθηκε μέχρι να πέσει αναίσθητη με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια κλωτσήθηκε και χτυπήθηκε στο κεφάλι, το λαιμό, την πλάτη και την κοιλιακή χώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν τη χρήση βίας από αρκετούς αστυνομικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώσω η διαδηλώτρια ήταν ήδη αναίσθητη, πεσμένη στο έδαφος και με αίμα να τρέχει από το κεφάλι της. Μεταξύ των πολλαπλών της τραυματισμών περιλαμβάνονται η εγκεφαλική αιμορραγία, διάσειση κρανίου και μόνιμη βλάβη στην ακοή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομάδα Δέλτα πραγματοποιεί μια τόσο βίαια επίθεση ενάντια σε διαδηλωτές στην Αθήνα – χαρακτηριστικά, η ομάδα “Δικαίωμα” κατέθεσε μήνυση εναντίον της ομάδας Δέλτα την προηγούμενη εβδομάδα για την προσπάθειά της να διαλύσει πορεία με την επίθεση εναντίον του μπλοκ αυτής κατά τη διάρκεια της Γενικής Απεργίας της 15ης Δεκέμβρη 2010. Μήνυση έχει επίσης καταθέσει η καθηγήτρια κα. Αγγελική Κουτσουμπού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν άνδρες της Ομάδας Δέλτα την χτύπησαν με τις μηχανές τους κατά τη διάρκεια της πορείας της 6ης Δεκέμβρη 2009.

Τα μέλη της ομάδας Δέλτα δύνανται να δράσουν με ατιμωρησία ενάντια σε διαδηλωτές και είναι δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς δεν έχουν εμφανώς αριθμούς ή ονόματα στις στολές τους.

...............ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...........ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.......!!!!!!!
arpistre
27-01-2011 @ 08:32
με όλο το σεβασμό στη σελίδα του μέλους Νεφελοβάτης

εσείς (που ξέρετε ποιοι είστε)
δεν βαρεθήκατε να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση από τυχαία τμήματα αναρτήσεων και να εκθειάζετε;;
ή το μυαλό σας έχει γίνει ζελές
ή κάτι νομίζετε ότι παριστάνετε..

ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ
27-01-2011 @ 09:49
ένα γεγονός αλλάζει όταν το τοποθετούμε στη σωστή του διάσταση και σειρά των καταστάσεων που έχουν διαπραγεί ,αν και απο μέρους της τηλεόρασης πλέον αυτό δεν γίνεται εφικτό,μας ""πασσάρουν""αυτά που αυτοί θεωρούν ως ειδήσεις...
Ή ν’ αρχίσουμε να Ονειρευόμαστε..;

Εκείνη που κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, μας κλέβουν..;

Τη Ζωή μας..!!!!κρατάω και πάλι τη φράση σου ν'αρχίσουμε να ονειρευόμαστε......πόση δύναμη ,αντοχή κι ελπίδα χρειαζόμαστε να μαζέψουμε τα σκορπισμένα μας κομμάτια κι απο που να κρατηθούμε
ώστε να κάνουμε το πάζλ των ονείρων μας και πάλι ζωή.........
Και φυσικά επιλογή είναι του καθενός τι θα δεί κι αν θα δεί και ακούσει όσα ανούσια πράγματα του σερβίρονται...
συγχαρητήρια οι προβληματισμοί σου αγγίζουν!!!!!!!καλησπέρα


::yes.:: ::smile.::
Pavlos Melas
27-01-2011 @ 10:08
Μας έχουν ζαλίσει οι δημοσιοκάφροι και τ’ αφεντικά τους οι καναλάρχες, που κατέχουν τα διόδια, τα «δημόσια» έργα, τα κρουαζιερόπλοια, και την «κυβέρνηση», με τις επιπτώσεις των απεργιών στην «εικόνα της Ελλάδας»..

«Δε θα έρχονται οι τουρίστες μ’ αυτά που κάνετε απείθαρχα ρεμάλια», έσκουζαν σαν ύαινες απ’ τα τηλε-παράθυρά τους..!

«Οι απεργείς κάνουν κακό στην εικόνα της Χώρας», ούρλιαζαν οι βρικόλακες!

«Οι πορείες διώχνουν τους ξένους – τουρίστες απ’ τα ιστορικό κέντρο», αλυχτούσαν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί που είχαν αγοραστεί για να μας λένε, ότι οι αφέντες τους προστάζαν..!

Με λίγα λόγια..:

«Βγάλτε το σκασμό, Μη μιλάτε, Μη ζητάτε τίποτα, Μια και θα χάσουμε τους τουρίστες..!»

Ας πάρουμε λοιπόν σαν δεδομένο, αυτό που έλεγαν, ότι ο τουρισμός, είναι ένα σημαντικό έσοδο, για την Ελλάδα που έφτιαξαν..

Και το ότι οι «ταραχές», διώχνουν τον κόσμο που έρχεται..

Αλλά καθώς μιλάμε για «της χώρας την εικόνα», ας αναρωτηθούμε το εξής..

Από ποιους χαλιέται πιότερο..;

Από κάποιους που διαδηλώνουν, και το Δίκιο τους ζητούν, χωρίς κανέναν «ξένο» να πειράξουν,..;

Ή από κάτι κάφρους που χτυπάνε όποια/ον βρουν μπροστά τους..;

Πως θα παρουσίαζαν άραγε οι δημοσιοκάφροι τον ξυλοδαρμό μιας τουρίστριας από «κάφρο - αναρχικούς»..;;;

Πρώτο θέμα για μέρες, θα κυνηγούσαν τους υπαίτιους μέχρι να τους βρουν και να τους κάψουν στο Σύνταγμα, θα ζητούσαν να απαγορευτούν οι πορείες, κι άλλα πιο «δραστικά» ενδεχομένως..

Μπράβο σου καλά κάνεις και τα γράφεις .....................

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο