Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
126672 Τραγούδια, 267767 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Κάλεσμα απ' τη «φωλιά του Φιδιού»
 «Σε όσες χώρες έχουν περάσει οι οικονομικοί δολοφόνοι, χτυπούν το Δημόσιο τομέα, και ξεπουλάνε, τις υποδομές Υγείας και Παιδείας» Συνέντευξη ενός Οικονομικού Δολοφόνου.
 
"Εκείνοι που την Υγεία υπηρετούν, μιλούν και μας Καλούν μαζί να αγωνιστούμε, μέσα από τη «Φωλιά του Φιδιού», το υπό κατάληψη Υπουργείο του Λοβέρδου!"


Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να διαλύσει το ήδη χτυπημένο από γαλάζια και πράσινα ανθρωπάρια, Εθνικό Σύστημα Υγείας;

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να ξεπουλήσει τα νοσοκομεία μας στους «εργολάβους – κοράκια» των «σούπερ μάρκετ» της υγείας;

Ποιος είναι ο πιο δοκιμασμένος στο να περνά τα πιο Χουντικά μέτρα, έχοντας μαζί του τους παπαγάλους- τηλεβρικόλακες, κι όλους τους καναλάρχες που ξερογλείφονται, κομμάτια από το κουφάρι του ΕΣΥ ζητώντας να πάρουν..;

Μα φυσικά αυτός που έχει ανενδοίαστα τους Έλληνες σαν σκλάβους ξεπουλήσει στους «εργοδότες» των «αγορών» που σα βρικόλακες το μόχθο και το αίμα μας ρουφάνε..!

Μα φυσικά ο «λαϊκός υπουργός»,


Ο Λοβέρδος!

Αυτός που και καλά τα δικαιώματα του Λαού ήθελε να υπερασπιστεί.

Αυτός που «σκληρά» με την Τρόικα διαπραγματεύονταν.

Αυτός που το Μνημόνιο της Προδοσίας υπέγραψε.

Αυτός που ξεθεμελίωσε κάθε έννοια δικαίου από τις εργασιακές σχέσεις.

Αυτός που ξεπούλησε στους ντόπιους και ξένους νταβατζήδες τα νιάτα τις χώρας για 500 ευρά!


Αυτός που έκοψε τις συντάξεις των γερόντων.

Αυτός που πήρε τις συντάξεις από χήρες και ορφανά.

Αυτός ο θεατρίνος που τάχα για το λαό κόπτονταν και σα φίδι κάτω από το τραπέζι με τους τοκογλύφους συμφωνίες έκανε.

Αυτόν έβαλε ο Τζέφρυ «υπουργό» Υγείας..


Τυχαίο άραγε..;

Φυσικά όχι, μια και είναι ο καταλληλότερος απ’ τους υπαλλήλους του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Κι έτσι Ξεπουλά τώρα και την Υγεία ο Λοβέρδος, ο Υπουργός – «Θεατρίνος» της Κυβέρνησης Μειοδοσίας, στους τοκογλύφους των «αγορών» του ΔΝΤ και όποιων πίσω τους κρύβονται..!

Κι όμως,

Αυτόν κι αυτούς,

Την κυβέρνηση των προδοτών,

Κάποιοι τους πολεμάνε.

Εκείνοι, που τον Άνθρωπο έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν.


Εκείνοι που αν κι έχουν συκοφαντηθεί από δεκάδες παπαγάλους των μεγαλοεργολάβων της Υγείας, στην πρώτη γραμμή είναι.. Κάθε νύχτα σε νοσοκομεία χωρίς υποδομές και προσωπικό, εκείνοι, κόντρα στου συστήματος τις επιταγές, ζωές χιλιάδες σώζουν.

Που μπορεί να έχουν σαν κάθε κλάδο φίδια κι επίορκους ανάμεσά τους, μα τους πολεμάνε, καθώς η πλειοψηφία, ειδικά των νέων, το Δίκιο ζητά, και για Δημόσια, Δωρεάν Υγεία, Αγωνίζεται..!

Και τώρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα βρίσκονται!

Μες τη φωλιά του φιδιού, μες του εχθρού το άντρο, που για οκτώ μέρες έχουν καταλάβει.

Κι από εκεί για τον αγώνα τους μιλάνε,

Ένα μήνυμα που φωτίζει το σκοτάδι των προδοτών στέλνουν, και

Μας καλούν:


"ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Αθήνα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011


Όλοι εμείς που συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας που βρίσκεται υπό κατάληψη αποφασίσαμε μετά από εμπεριστατωμένη συζήτηση ότι το πλαίσιο αιτημάτων που θέτουμε έχει ως εξής:


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα Λοβέρδου που εμπορευματοποιεί πλήρως την περίθαλψη (και την πουλάει στους μεγαλοεργολάβους)*

2. Να καταργηθεί κάθε είδους «χαράτσι» από την τσέπη των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία (πέντε ευρώ «εισιτήριο» για εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο!». Κατάργηση τόσο της πληρωμής στα επείγοντα και τακτικά ιατρεία, όσο και της λεγόμενης «ολοήμερης» απογευματινής λειτουργίας (ολοήμερα χωρίς προσωπικό και υποδομές, με γιατρούς σκλάβους, που θα εργάζονται πάνω από 70 ώρες την εβδομάδα, κόντρα σε κάθε έννοια ασφάλειας).

3. Να ανατραπεί η γενικότερη πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που καταργεί κάθε έννοια δωρεάν υγείας και εξαθλιώνει τους γιατρούς και όλους τους υγειονομικούς λειτουργούς (αμοιβή για την εφημερία 3,5 ευρώ την ώρα, την ώρα που οι βουλευτάδες κι οι τοκογλύφοι, μια χαρά πλουτίζουν σε βάρος όλων μας!).

4. Δωρεάν, αποκλειστικά δημόσια νοσοκομειακή περίθαλψη, σύγχρονη, ισότιμη και καθολική, με περισσότερα κρεβάτια, περισσότερους νοσηλευτές, περισσότερους μάχιμους γιατρούς. Κατάργηση του αίσχους του «5 φεύγουν, ένας έρχεται» και στελέχωση με το αναγκαίο μόνιμο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. (το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναμονή και απαξίωση του ΕΣΥ)

5. Διαφάνεια στο σύστημα προμηθειών, μακριά από ύποπτα ιδιωτικά χέρια και υπόγειες συναλλαγές διαχειριστών και μεγαλοπρομηθευτών. Ποιοτικά φάρμακα και υλικά χωρίς υπερτιμολογήσεις. (Όχι κι άλλο φαγοπότι στου λαού την τσέπη)

6. Δημοκρατία και συλλογική άσκηση της ιατρικής στο ΕΣΥ – κατάργηση των σκανδαλωδών προνομίων του μεγαλοδιευθυντικού και μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου. (οι οποίοι είναι διορισμένοι από τους πρασινογάλαζους «κυβερνώντες», τα χατίρια τους να κάμνουν, κάθε φωνή δικαίου να φιμώνουν, και τους γιατρούς σα σκλάβους και υποταχτικούς να έχουν)

7. Με τελικό στόχο ένα ολοκληρωμένο δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης με γιατρούς δημόσιους λειτουργούς, άμεσα απαιτούμε ελεύθερη πρόσβαση κάθε ειδικευμένου γιατρού στη σύμβαση με τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς όρους και αποκλεισμούς. Συλλογική σύμβαση που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές εξασφαλισμένες σε τακτική μηνιαία βάση και θα αποκλείει τη μεσολάβηση κάθε εργολάβου ιατρικής εργασίας. (Πάνε να φτιάξουν εταιρείες ενοικίασης γιατρών ο Λοβέρδος και η παρέα του)

8. Αναγνώριση εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων για όλους τους γιατρούς του ΙΚΑ από την ημερομηνία πρόσληψης. (μια και δουλεύουν χωρίς ασφάλιση και άδεια με τις συμβάσεις των «υπουργών μας»)

9. Πραγματική ένταξη των νοσοκομείων του ΙΚΑ στο ΕΣΥ χωρίς κατάργηση κλινών και τμημάτων με αναγνώριση της προϋπηρεσίας των γιατρών των νοσοκομείων του ΙΚΑ για την εξέλιξή τους στο ΕΣΥ. (Μια και το ΔΝΤ αυτό το σχέδιο έχει κι είναι το πρώτο βήμα για την κατάργηση των νοσοκομείων και της υγείας σαν Δημόσιου αγαθού)

10. Απόσυρση κάθε σχεδίου για φραγμούς στην έναρξη και λήψη ειδικότητας για τους νέους γιατρούς. Συγκεκριμένα μέτρα (αύξηση νοσηλευτικών κλινών και θέσεων ειδικευομένων σύμφωνα με τις ανάγκες) για τη μείωση της αναμονής. (αν έχουμε τόσους πολλούς γιατρούς όπως λένε τα παπαγαλάκια κι οι τηλεβρικόλακες, γιατί η αναμονή στα επείγοντα, τις τέσσερις ώρες και παραπάνω φτάνει, κύριοι του ΔΝΤ υπηρέτες;)

11. Να πληρωθούν άμεσα οι οφειλές ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ κλπ προς τους συμβεβλημένους γιατρούς. Να επαναπροσληφθούν άμεσα οι 1400 απολυμένοι συμβασιούχοι του ΙΚΑ. Να σταματήσει η προκλητική πριμοδότηση των επιχειρηματικών συμφερόντων που διαχρονικά λυμαίνονται το χώρο της υγείας.(έχουν να πληρώσουν ιδιώτες γιατρούς εδώ και 14 μήνες, αλλά στους ζητάνε φόρους, για τα εισοδήματα που δεν έχουν πάρει! Τοκογλύφων και ΔΝΤ το «μεγαλείο»)

12. Θεωρούμε καθοριστικό το διακλαδικά, παλλαϊκό συντονισμό για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ – ΔΝΤ, για την ανάδειξη του θέματος των κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία, συγκοινωνία κλπ) σε κεντρικό πολιτικό θέμα παλλαϊκού αγώνα. (Μόνο όλοι μαζί, Ενωμένοι, Μπορούμε!)

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ στους ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ (διορισμένων απ’ το Λοβέρδο φυσικά)


ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2, ώρα 11:00

ΟΛΟΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

για ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ"

*(οι σημειώσεις στις παρενθέσεις, είναι από τον συγγραφέα του άρθρου)

Εδώ που μας έχει φτάσει ο Τζέφρυ κι η Κυβέρνηση της Εθνικής Μειοδοσίας, έχουμε φτάσει να πολεμάμε για τα αυτονόητα.

Για το δικαίωμα στην περίθαλψη και την Υγεία.

Για δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία, που από το αίμα του λαού έχουν φτιαχτεί, και τα τσιράκια της Τρόικας και του ΔΝΤ, ‘θεν να ξεπουλήσουν.

Φτάσαμε να πολεμάμε, όχι πια για τα λεφτά, μα για εκείνα που στη ζωή μας είναι απαραίτητα αν Ανθρώπινη θέλουμε να τη λέμε..!

Εκείνοι, που την Υγεία και τον Άνθρωπο υπηρετούν, μέσα από τη «Φωλιά του Φιδιού», μας καλούν..!

Εμείς τι θα κάνουμε..;

Θα τους αφήσουμε μόνους..;

Ενάντια στου συστήματος τα μισθωμένα δίποδα..;

Θα αφήσουμε το ΔΝΤ και τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους, να πάρουν,

Το αγαθό εκείνο που πολυτιμότερο όλοι το θεωρούμε, μόνο αν το χάσουμε..;


Ή θα αγωνιστούμε..;

Για τη Υγεία μας,

Για τη Ζωή μας..;


Όλοι Μαζί, Ενωμένοι, Μπορούμε..!

Έναν άλλο Κόσμο να ονειρευτούμε,

Έναν Κόσμο χωρίς αυτούς!

Έναν Κόσμο που Υγιής και Δίκαιος θα είναι!

Έναν Κόσμο, που θ’ αξίζει κανείς εκεί να,


Ζει..!!!!

«Να θυμηθούμε», Χρειάζεται..!
[I]


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 12
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      Μονοπάτια για Αλλού, κι από Αλλού Φερμένα
      Κατηγορίες
      Κοινωνικά & Πολιτικά,Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Ότι μπορεί κανείς να ονειρευτεί δεν είναι ποτέ χαμένο
 
Νεφελοβάτης
07-02-2011 @ 10:27
Χρόνος υπάρχει ακόμα να Δράσουμε,

Τις Ζωές μας για να αλλάξουμε..

Μα αν τον σπαταλήσουμε,

Αν συνεχίσουμε απλά να πολεμάμε,

Θα ‘ρθουν σύντομα καιροί, που

Για το Δικαίωμα να Ζούμε,

Θα χρειαστεί να πολεμήσουμε..

Ας θυμόμαστε..

Ενωμένοι,

Μπορούμε..!

Με τις φωτογραφίες, υπάρχει Εδώ: http://nefelovatis.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html
στίχος
07-02-2011 @ 10:53
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2, ώρα 11:00

ΟΛΟΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

για ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ"

.....καλησπέρα και συγχαρητήρια.....!!!!!
ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ
07-02-2011 @ 11:25
ΥΓΕΙΑ...........ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ,αυτό νομίζω τα λέει όλα.......ένα δεν καταλαβαίνω την αντίδραση γιατρών στο να μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ να πηγαίνουν σε όποιον γιατρό θέλουμε,είναι παράλογο να περιμένουμε για το μαγικό χαρτάκι και το ραντεβού μετά απο ένα μήνα ή και δύο........μια που είσαι στα πράγματα τι ακριβώς γίνεται ;;μονο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων δεν εξυπηρετούνται.........να σαι καλά,την καλησπέρα μου!!!!!!!!!! ::yes.:: ::smile.::
monajia
07-02-2011 @ 12:11
Όλοι Μαζί, Ενωμένοι, Μπορούμε..!

Έναν άλλο Κόσμο να ονειρευτούμε,

Έναν Κόσμο χωρίς αυτούς!

Έναν Κόσμο που Υγιής και Δίκαιος θα είναι!

Έναν Κόσμο, που θ’ αξίζει κανείς εκεί να,


Ζει..!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....................
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
αντικλείδι
07-02-2011 @ 12:44
Πονηρία τέχνας κατεργάζεται ...
Προσπαθούν να βρουν τρόπους να χαρατσώσουν τον κοσμάκη ...
'Οπως τα λες αδελφέ και γεια στο στόμα σου ...
Αν κάποιος μεγαλοσχήμων συναφοδόρος αρρωστήσει, να δεις
τι καλά που θα γιατροπορευτεί και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!!
Τα εμά εμά και τα εσά εμά ... ουστ από `κει ...
Στα Νοσοκομεία πράγματι άλλαξε το σύστημα και τα στάζει ο κοσμάκης ...
Στο Ι.Κ.Α. καμμένη γη, κλείνεις από σήμερα ραντεβού για της Παναγίας ...
Με δυο λόγια, "η απομπουρδελοποίηση του μπουρδέλου" ...
Helene52
07-02-2011 @ 12:57
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
ΠΑΠΑ-ΡΙΜΑΣ
07-02-2011 @ 13:09
πολέμα τους
Μπούρμπουρ Λίθρας
07-02-2011 @ 13:16
το πέντε περιλαμβάνει άραγε και τα κοράκια με τα κουστούμια και τις μαύρες τσάντες;

Κουφετούλα όσοι γιατροί είναι στο ΙΚΑ και όχι μόνο έχουν και ιδιωτικό ιατρείο παράλληλα.Ένας μισθός καβάτζα να τρέχει και τα λέμε τα απόγευμα στο ιατρείο μου με άλλα λόγια...Κλείνεις ραντεβού μετά από ενάμιση μηνα και όταν πας όλοι οι διάδρομοι είναι άδειοι και οι μισές πόρτες των ιατρείων κλειστές.Δεν είναι να αναρωτιέσαι καθόλου.


Κανείς δεν νοιάζεται για τους αρρώστους.
Ούτε οι γιατροί που τάχα δήθεν τώρα ξυπνήσαν για δωρεάν υγεία και όχι μόνο για τα λεφτά και βέβαια ούτε το κράτος.

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

XARMOLYPH
07-02-2011 @ 16:25
...μαζί σου...καλό βράδυ αδερφέ...

http://www.youtube.com/watch?v=JLGq14O1-Lc
Νεφελοβάτης
07-02-2011 @ 17:46
Καλησπέρα στίχος. Ναι την ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2, ώρα 11:00 έχουμε ΟΛΟΙ ραντεβού στην υπό κατάληψη φωλιά του φιδιού, στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ώστε να κάνουμε πορεία στο Σύνταγμα, στη Βουλή.

Σ’ ευχαριστώ, να είσαι καλά!


Καλησπέρα ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ. Αυτό με το ΙΚΑ με έχει απασχολήσει από καιρό. Δεν είναι δυνατόν ο εργαζόμενος, που δίνει το 1/3 του μισθού του σε εισφορές, να έχει αυτή την αντιμετώπιση! Και το έχω βιώσει και προσωπικά αυτό..

Όσο για το ΙΚΑ.. Μια και το «κράτος» μας , δε θέλει να δώσει μισθούς αντάξιους ενός επιμελητή του ΕΣΥ (που κι αυτοί για κλάματα είναι σε σχέση με όσα παίρνουν οι Βουλευτάδες, και οι «διευθυντάδες» και τα «στελέχη ΔΣ», διαφόρων οργανισμών», τι κάνει..;

Το πολύ απλό.. Δίνει 1000 ευρά σ’ ένα γιατρό για να εξετάζει στο ΙΚΑ, δεκάδες ασθενείς, με δεκάλεπτα ραντεβού, που ούτε καλημέρα δεν προφταίνει να πει κανείς, πόσο μάλλον να εξετάσει κάποιον, χωρίς ασφάλιση και άδεια (ναι δεν μπορεί να λείψει, τέτοιες ωραίες συμβάσεις κάνου», και του λέει:

«Κάνε κι ένα ιατρείο το απόγευμα, να βγάζεις χρήματα για να ζήσεις».

Τον ωθεί δηλαδή στο να αναγκάζεται να δουλεύει διπλοβάρδια για την επιβίωση. Κι αυτό εις βάρος του εργαζομένου που με το μόχθο του, γι ασφάλιση πληρώνει.

Και τα υπόλοιπα λεφτά που πάνε, αυτά που δίνει ο εργαζόμενος απ’ το μόχθο του, θα διερωτηθεί κανείς..;

Δεν έχει παρά τις βίλες και τα σπίτια (όσα δηλώνουν) κάποιοι να κοιτάξει..


Καλησπέρα monajia. Έτσι είναι, Μαζί, Ενωμένοι, Μπορούμε..! Σ’ ευχαριστώ..!


Καλησπέρα αντικλείδι. Μια χαρά την έχουν αυτοί, με τα λεφτά τα δικά μας..

Κι ο Λοβέρδος τότε που είχε αρρωστήσει στην επαρχία, μια και δεν είχε αξονικό τομογράφο, σε ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα τον έφεραν.

Αλλά φυσικά, αντί να κάνει κάτι γι αυτό, Νοσοκομεία κλείνει..

Βέβαια ο υπάλληλος του ΔΝΤ τ’ αφεντικά του πρέπει να υπηρετεί..


Καλησπέρα Helene52. Σ’ ευχαριστώ!


Καλησπέρα ΠΑΠΑ-ΡΙΜΑΣ. Όλοι μαζί χρειάζεται να τους πολεμήσουμε Ιάσωνα..! Και θα έρθει η ώρα που θα το κάνουμε! Να είσαι καλά!


Καλησπέρα Μπούρμπουρ Λίθρας. Το πέντε περιλαμβάνει το μεροκαματιάρη και τον τραυματία που θα πάει στα επείγοντα. Οι τύποι με τα μαύρα κουστούμια και τις τσάντες, σαν τους βουλευτές μας, δεν πληρώνουν έτσι κι αλλιώς, μια και από εμάς τα κλέβουν!

Για τους γιατρούς του ΙΚΑ ρίξε μια ματιά παραπάνω, που τα εξηγώ.

Υπάρχουν ύαινες και στους γιατρούς, σαν κάθε κλάδο, μα για το αν νοιάζεται κανείς-κάποιοι για τους ασθενείς, έλα μια βόλτα από τα επείγοντα, κι αν αντέξεις πάνω από ένα δεκάλεπτο, τα ξαναλέμε.. Μια και θα δεις εκεί ότι υπάρχουν εκείνοι που νοιάζονται, και τους Όρκους τους κρατάνε..! Αλλά "Έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια λένε", όπως λέει κι ο λαός.

Οι γιατροί, έχουν από καιρό ξυπνήσει,

γι’ αυτό κι έχουν αριστερή ηγεσία στην ΟΕΝΓΕ τον τελευταίο χρόνο,

γι’ αυτό και ακούγονται,

γι’ αυτό και ζήτησαν να ελεγχθεί το «Πόθεν Έσχες» των Διευθυντών και των καθηγητάδων,

γι αυτό και κατέλαβαν του "Φιδιού τη Φωλιά", εδώ κι οκτώ ημέρες!

Αλλά όσοι ακούνε τα παπαγαλάκια και τους βρικόλακες της τηλε-βλάκωσης, ότι ανέφερες λένε..

Το θέμα είναι αν πήγαμε απ’ τον γκρεμό ή μας έφερε το ρέμα λοιπόν..


Καλησπέρα XARMOLYPH. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ, καλό σου βράδυ. Σ’ ευχαριστώ για το βίντεο!

Καλό Ξημέρωμα και Καλή Λευτεριά να έχουμε..!
**Ηώς**
08-02-2011 @ 12:35
''φωλιά του φιδιού'''όπως είπας...

μπράβο ..αυτό που κάνεις είναι μεγαλείο!!!!!! ::yes.:: ::hug.::
aridaios
16-02-2011 @ 00:55
::rock.:: ::rock.:: ::rock.::

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο