Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
125915 Τραγούδια, 266111 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Μαρόκο 2018
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Συμφώνα με αυτό το σχέδιο, κράτη με γεωγραφικό μέγεθος σαν της Αυστρίας, με βάση τον πληθυσμό των 10.000.000 εκ. που έχει θα πρέπει να δεχθεί χωρίς καμία παρεμπόδιση άλλα 60.000.000 εκ. μετανάστες! Τα κράτη που έχουν πει ότι θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο σύμφωνο είναι η Γερμανία και η Γαλλία. Οι μεν Γερμανοί πρέπει να δεχτούν ανενόχλητα 180.000.000 εκ. και οι Γάλλοι 280.000.000.
Το θέμα είναι ότι σε πολλά κράτη της Ευρώπης έχει γίνει ένας διάλογος για αυτήν την συμφωνία. Στην Ελλάδα τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ κάνουν την πάπια!!! Με βάση λοιπόν τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί άλλα 120.000.000. εκ.
Άρα, με βάση τους αριθμούς, που είναι αμείλικτοι, η Ελλάδα κινδυνεύει τις επόμενες δεκαετίες –λόγω της δημογραφικής κατάρρευσης από τη μια πλευρά και των πραγματικά ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών από την άλλη– να μετατραπεί σε μια άλλη χώρα.
Δηλαδή μια άλλη Ελλάδα, της οποίοι οι κάτοικοι θα είναι κάτι σαν Έλληνες, θα μιλούν κάτι που θα μοιάζει με ελληνικά και θα έχουν εθνική συνείδηση κάτι σαν ελληνική.
Για τη θρησκεία δεν μιλάμε, ορισμένοι από τους νεότερους αναγνώστες αυτού του άρθρου θα προλάβουν να δουν τους ορθοδόξους μειονότητα μέσα στην Ελλάδα, και το Ισλάμ κυρίαρχη θρησκεία της πατρίδας μας.
Τις 10-11 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση θα υπογράψει την καταστροφή της Ελλάδας, χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν
Και ενώ η κατάσταση είναι αυτή και τα μείζονα αυτά προβλήματα απαιτούν έναν εθνικό και κοινωνικό διάλογο, ούτως ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για την πορεία που οι ίδιοι θέλουν να ακολουθήσει η χώρα και το έθνος τις επόμενες δεκαετίες, διαβάζουμε ότι στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση δικαίωμα των πολιτών της γης.
Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία. Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, Η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.
Σημειώνεται ότι η κρατούσα άποψη στην Ελβετία είναι ότι οι μη δεσμευτικοί πολιτικοί στόχοι που διατυπώνονται στο κείμενο της συμφωνίας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νομικά δεσμευτικές διατάξεις μακροπρόθεσμα.
Και ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.
Αντί να γίνει ένας εθνικός διάλογος με τους πολίτες, στις πόλεις και τα χωριά, στα ΜΜΕ, για το θέμα, και να αναδειχθεί η βούληση του λαού, ενόψει της υπογραφής της εν λόγω συμφωνίας, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Που σημαίνει, μια ομάδα πολιτικών και διπλωματών, μια δράκα ατόμων που δεν νοιάζονται για την πορεία της πατρίδας και το μέλλον του ελληνισμού, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη βούληση των Ελλήνων, αποφάσισαν να υπογράψουν, χωρίς εμάς, για τη δική μας καταστροφή.
Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας.
Ναι, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
https://www.youtube.com/watch?v=gRe2HIACnXM&t=772s Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 8
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Αταξινόμητα
      Ομάδα
      Αταξινόμητα
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

 
ΓΡΥΠΑΡΗΣ3
26-11-2018 @ 00:42
https://www.youtube.com/watch?v=gRe2HIACnXM&t=772s
Νικηφόρος Μελάς
26-11-2018 @ 00:53
Η χώρα μου η φωτεινή

Την χώρα μου την φωτεινή την θέλουν στο σκοτάδι
ταΐζουν ευρωπαϊστές πικρόχολους ανθρώπους,
το φίδι μαύρο κι΄ άραχνο γεννά αυγά το βράδυ
να τρέφει δόξα και τιμή τους νέους επιτρόπους.

Του άδειου λόγου οι σοφοί σκυλιά προνομιούχων
οι κρυφοπόρνες της Σιών γίναν μωρές παρθένες,
βαρβάτους κάπρους έταξαν μα μια βουλή ευνούχων
που γέμισε κι΄ ακούγονται σαν σκίζονται οι υμένες!

Γιομίσαμε δοσίλογους! γιομίσαμε προδότες!
που ξεπουλάν την χώρα μας χωρίς να μας ρωτήσουν,
λιμάνια αεροδρόμια και σκλάβους ταξιδιώτες
παιδιά ελλήνων πολιτών να λιώνουν για να ζήσουν.

Οι Άγγλοι την κοπάνησαν θα φύγουν κι΄ οι Σπανιόλοι
και μείς μέσα στην ένωση που μας τα παίρνει όλα,
μας σπρώχνουν σε εμφύλιο που θα καούμε όλοι
με την φωτιά που άναψαν απίστων φλογοβόλα.


Α. ΓΡΥΠΑΡΗΣ ::mad.:: ::mad.:: ::mad.::
Αγιοβλασιτης
26-11-2018 @ 10:15
...τα νουμερα ειναι σωστα???
με βαση την εκταση της Ελλαδας(131.957 τετρ.χιλιομ.)
θα αντιστοιχουν 1015 κατοικοι ανα τετρ.μετρο..
κατι δεν παει καλα ..
Νικηφόρος Μελάς
26-11-2018 @ 12:17
Αναστάση καλημέρα! Υπάρχει το σύμφωνο στο διαδίκτυο απλά είναι στα Αγγλικά.
Το διάβασα εν τάχει, πράγματι λέει για πάρα πολλούς μετανάστες σα βάθος χρόνου,
η μόνη διαφορά με αυτά που λέει ο Mr V είναι σε αυτό που γράφει ότι: οι υπόγραφες δεν θα είναι δεσμευτικές για τις χώρες.
Όμως πολλές χώρες όπως η Ελβετία διατύπωσαν τον φόβο ότι αργότερα μπορεί να θεωρηθούν δεσμευτικές! Γράψε στο Google σύμφωνο για την μετανάστευση (Μαρόκο 2018) και θα το διαβάσεις!
::yes.:: Επίσης πρέπει να έχεις κάνει λάθος στους υπολογισμούς σου διότι το Μπαγκλαντές που είναι μια πολυπληθής χώρα έχει πληθυσμό 170.000.000 και είναι 147.500 τμ2 Στην ουσία θα γίνουμε Μπαγκλαντές!!!
Αγιοβλασιτης
26-11-2018 @ 15:26
..λάθος δικό μου Αντώνη. ..
..ο δαίμων της. .αντιστροφής. .

Παναγιώτης Μπ.
26-11-2018 @ 21:14
Το διάβασα και κάπου αλλού αυτό και πραγματικά με τρόμαξε.
(ΥΤ είναι το υπουργείο τύπου?)
Νικηφόρος Μελάς
26-11-2018 @ 21:15
Y.T. : youtube
Παναγιώτης Μπ.
26-11-2018 @ 22:28
thanks !!

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο