Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
120403 Τραγούδια, 256760 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Κρ,σνα
 
[align=center][B][font=Palatino Linotype][color=navy]στάχτη θα γίνουν κι όχι κάρβουνο των άθεων θεών τα πλήθη
γιατί είναι ο άνθρακας η ουσία της ζωής και απο τους ψεύστες λείπει
κάνουν σταυρό γύρω απ’ τον άνθρακα τα τέσσεράτου σθένη
μιάν σπίθα του δεξιού ματιού του Θεού το σύμπαν περιμένει

ελάχιστη πυγολαμπίδατου δέν καθαιρεῖ καθαίρει
γι’αυτό κι ο Κρ,σνα ήτανε μελαμψός με ρόζ παλάμης χέρι
Κρ,σνά τον λέγανε, ύστερα Κριστά, χρηστό, χριστό, χρισμένο
με μαύρη επίχριση το σώματου απο κάτω χρυσαφένιο

και όπως το μαύρο απορροφά το φώς και όλα τα χρώματα έλκει
έτσι τα πάντα χρηστούς και άχρηστους ο Κρ,σνα έλκει και θέλγει
το ,ΝΑ του ονόματος θα πεί «ουρανός», το ΚΡ σημαίνει πράξη
το Κα με αρχαία ασιατική γραφή σταυρόσχημο είχαν γράψει

το Κα είχε σχήμα ελληνικού σταυρού, το όνοματου έτσι αρχίζει
άνθος παράδοξο με τέσσερεις υπέρους τον θυμίζει
προφήτες σε όραμα είδανε ΧΡΙСΤΟС ή το μονόγραμμα αΡΧω
το πήρανε για «Καλκι» στα ινδικά κι εκείνος είπε «θά’ρθω»[/align][/B]


(ώς 2020 Νοεμβρίου 8)
ξέρω πως εδώ χρειάζονται σχόλια κάμποσα. Στην παλιά ινδική γραφή που ονομάζεται "brahmi" και δέν χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες, το γράμμα Κα είχε μορφή ελληνικού (δηλαδή ισοσκελούς) σταυρού. Με το γράμμα αυτό γράφονται όλες οι συλλαβές που αρχίζουν απο Κ, όπως Κα, Κι, Κρ κλπ.
Καλκι οι Ινδοί ονομάζουν τον Θεό στη μελλοντική ενσάρκωσήτου που θα έρθει για να βάλει τέλος στην εποχή αυτή της απάτης στην οποία ζούμε ή μάλλον επιζούμε καθώς όλοι οι ηγέτες του κόσμου είναι σατανολάτρες. Με άλλα λόγια, ο Καλκι δέν είναι άλλος απο αυτόν που εμείς ονομάζουμε Χριστό. Το όνομα Καλκι γραφόταν με 3 γράμματα, Κα Λα Κα, το Λα με το Κα συνδυάζονται σε ένα και το σύμπλεγμα αυτό Λα+Κα απο πάνωτου είχε ένα σημαδάκι που αποδίδει το "ι". Πού το βρήκαν αυτό; έτσι ερμήνευσαν το όραμα της λέξης Χριστός ή το μονόγραμμα Χ+Ρ με το α και το ω εκατέρωθεν.
Οι Ινδοί γνωρίζουν 10 βασικές ενσαρκώσεις του Θεού που ήρθε και ξαναέρχεται για να αποκαταστήσει τα χρηστά ήθη στον κόσμο. Η κυριότερη ενσάρκωση είναι ο Κρ,σνά, με την έννοια οτι ο Κρ,σνά είναι αρχετυπική αγάπη, και ο Θεός αγάπη εστί, γι'αυτό λένε οτι όλες οι ενσαρκώσεις του Θεού προέρχονται απο τον Κρ,σνά, μ'όλο που κατα σειράν εμφάνισης στον κόσμο ο Κρ,σνά ήταν η 8η ενσάρκωση.
Ήμουν σε ένα φόρουμ περι Ινδουισμού, το οποίο εδώ και χρόνια το κλείσανε, μπορούσες να διαβάσεις αλλα όχι να προσθέσεις κάτι, τώρα δέν ξέρω άν βρίσκεται κάν, διότι με τα λόγια και τους διαπληκτισμούς βγήκανε πολλά άπλυτα στη φόρα, οτι πάρα πολλοί Ινδοί και όχι μόνο δέν θέλουν να τερματισθεί αυτή η εποχή της σατανολατρείας, γιατί σατανολάτρες είναι και έχουν τον Κρ,σνά εχθρό και άς παριστάνουνε τον φίλο. Σε εκείνο το φόρουμ κάποιος ρώτησε γιατί ο Κρ,σνά είναι μελαψός (το όνομα Κρ,σνα στα παλιά σανσκριτικά σημαίνει "σκούρο, μελαψό". Το μόνο που σκεφθήκανε τότε ήταν οτι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψει τις διακρίσεις κατά των νέγρων. Όμως έκλεισε γρήγορα το φόρουμ και έτσι δέν τους είπε κανείς οτι απο τη Δυτική Αφρική είχε ξεκινήσει η φυλή του Άβελ, αφελής και αθώα τότε, που όμως δέν υπάρχει πιά διότι η φυλή του Κάιν τους εξαφάνισε. Βέβαια, κάποια απο εκείνα τα παλιά γονίδια μείνανε απο τις γυναίκες της φυλής του Άβελ που τις πήρανε για σκλάβες, να χρωματίζουνε τους απογόνους του Κάιν. Αφού όμως έκλεισε νωρίς εκείνο το φόρουμ, δέν μπορώ εκεί να σημειώσω όλες τις άλλες σημασίες του ονόματος Κρ,σνά που σημείωσα σε αυτό το ποίημα, σε ιαμβικούς στίχους 10+7 συλλαβών.


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 2
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      τετράστιχα (& 4στροφα)
      Κατηγορίες
      Φιλοσοφικά,Θρησκευτικά
      Ομάδα
      Στίχοι για μελοποίηση
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν
 
aridaios
08-11-2020 @ 23:20
::blush.::
anuya
17-11-2020 @ 16:22
να εξηγήσω ακόμα "των άθεων θεών τα πλήθη", είναι εμπνευσμένο απο έναν εκπληκτικό ύμνο που λέγεται "ο ύμνος των νυχιών (του Θεού)"· υμνώντας τα νύχια, υμνεί και κάθε άλλη δύναμη του Θεού, οπότε καταλήγει με μία τεράστια σύνθετη λέξη 38 συλλαβών που λέει, να το πώ όσο πιό απλά μπορώ "αυτός, που άν οργισθεί, μιά σπίθα βγαίνοντας απο το δεξίτου μάτι, μιά σπίθα σάν την πιό μικρή πυγολαμπίδα διαπερνώντας απο άκρη σε άκρη το σύμπαν, μπορεί να κάνει στάχτη τα πλήθη ολόκληρα απο θεούς που ονομάζονται brahma (o δημιουργός θεός), iisha ("ο αφέντης" του κόσμου) και shakrá ("ο ισχυρός").
Αυτό βασικά είναι μπηχτή για του λάτρεις του Shiwa (που τον ονομάζουν iisha δηλαδή κυρίαρχο (του κόσμου)), του έχουν δώσει και άλλα πολλά ονόματα και αυτόν λατρεύουν όλοι οι άρχοντες αυτής της εποχής (όχι βέβαια τον Ιησού).

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο