Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
120887 Τραγούδια, 257512 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 «αυτοί ξέρουν»
 «ἡττῶ ὑπερ δικαίου» 3 λεξούλες, 7 συλλαβές σε δακτυλικό μέτρο, περιέχουν όλες τις παραινέσεις του κόσμου: να νικιέσαι εκουσίως για χάρη του δικαίου
 
[align=center][B][font=Palatino Linotype][color=navy]κρύψανε των προφητειών τα αποκαλυπτικότερα μέρη
που έγραψαν οι δικοίμας, οι εχθροί πιό καλά τα γνωρίζουν
ξέρουμε εμείς πως κοντά ειναι της κυριαρχίαςτους το τέλος
ξέρουν εκείνοι πώς προφητεύεται η ήττατους να έρθει
ξέρουν και πότε είναι νά’ρθει ο Χριστός εν τῃ βασιλείᾳτου
και έχουν σχέδιο για κάθε εκδοχή πώς να βγούν απο πάνω
ξέρουν πώς να νικήσουν· το «ἡττῶ ὑπερ δικαίου» δεν γνωρίζουν[/align][/B]


(ώς 2020 Νοεμβρίου 20)
κάποτε γνώρισα κάποιον που μάντευε με ένα εκκρεμές. Ήταν ένας κρύσταλλος κρεμάμενος απο μιά λεπτή κλωστή, τον άφηνε απο το χέριτου να κρέμεται, και εκείνο γύριζε είτε δεξιόστροφα, είτε αριστερόστροφα, είτε με ταλαντώσεις: το ένα είδος κίνησης του εκκρεμούς σήμαινε «ναί», το άλλο «όχι», και το άλλο σήμαινε οτι στο ερώτημα όπως το έθεσες δέν μπορεί να δοθεί απάντησε με σκέτο ναί ή όχι. Τον ρώτησα πολλά πράγματα και για το παρελθόν και για το μέλλον, τον ρώτησα και για την προηγούμενη ζωήμου, δέν μπορούσε να μου πεί ποιός ήμουν, αλλα μου απάντησε ναί σε όλα όσα υπέθετα (με στοιχεία δυνατά τα υπέθεσα) π.χ. για το πού είχα γεννηθεί, πού είχα ζήσει, πότε είχα πεθάνει κλπ. Όσα μου προείπε για το μέλλον βγήκαν όλα αληθινά. Ρώτησα ακόμη και για ένα βιβλίο που είχα γράψει, άν είναι σωστά αυτά που έγραψα, μου απάντησε οτι δέν μπορεί να απαντηθεί με ναί ή όχι, άρα ήταν όχι 100% σωστά· και αυτό αργότερα αποδείχθηκε αληθινό. Κοίταξε και το χέριμου και διάβασε την προσωπικότηταμου, δέν είχαμε ξαναειδωθεί, όμως τα βρήκε όλα επακριβώς. Και ποιός ήτανε; ένας εντελώς άσημος άνθρωπος, που δέν θα τον ξεχώριζες μέσα σε κανένα πλήθος. Δέν φαινόταν ούτε πλούσιος ούτε υπερήφανος. Δέν ρώτησα κάν το όνομάτου και δέν τον πλήρωσα για την υπηρεσίατου. Απλώς το μαγαζί προσέφερε εκείνη τη βραδιά και αυτήν την υπηρεσία, αρκεί να έπαιρνες μιά ταπεινή μερίδα φαγητό σε ταπεινή τιμή.
Οι ισχυροί της γής δέν μπορούν άραγε να έχουν στην υπηρεσίατους πολλούς σάν και αυτόν, ώστε να ξέρουν όσα μηχανεύονται εναντίοντους και να ξέρουν πάντα τί τους συμφέρει να πράξουν?
Όταν λέω: «κρύψανε των προφητειών τα αποκαλυπτικότερα μέρη
που έγραψαν οι δικοίμας, οι εχθροί πιό καλά τα γνωρίζουν» πάρτε για παράδειγμα το προφητικό έργο του Μακρυγιάννη (που μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο αναζητώντας «Θαύματα της Θείας Πρόνοιας» + Μακρυγιάννης), το έργο κόβεται απότομα χωρίς κάν να ολοκληρωθεί η πρόταση, λείπουν ποιός ξέρει πόσες σελίδες απο το τέλος, γιατί άραγε; Θα πούνε οτι απλώς χάθηκαν, σάπισαν, καταστράφηκαν – κατά τύχη άραγε; μόνεςτους καταστράφηκαν οι σελίδες στο πιό ενδιαφέρον, στο πιό αποκαλυπτικό σημείο; Ο Μακρυγιάννης μιλούσε αυτοπροσώπως με τον Θεό Παντοκράτορα, και ακριβώς εκεί που ο Θεός πρόκειται να του πεί τα πιό αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά πράγματα, εκεί οι σελίδες λείπουν! Μπορείτε να μου πείτε τη γνωστή θεωρία οτι ο Μακρυγιάννης ήταν ένας τρελλαμένος και όλα αυτά που λέει είναι παλαβομάρεςτου – αυτή η θεωρία περνάει σε πολλούς, γιατί όμως; Διότι λείπουν εκείνες οι κρισιμότατες σελίδες που άν δέν τις κατέστρεφαν και δέν τις απέκρυπταν ΚΆΠΟΙΟΙ θα αποδεικνυόταν οτι αυτά που έγραψε εκεί ο Μακρυγιάννης είναι αληθινά σοφία Θεού. Σε εκείνες τις σελίδες ο Θεός κατά πάσα πιθανότητα μιλούσε για την αθανασία της ψυχής, για πράγματα που δέν είχε ξανακούσει ο Μακρυγιάννης όπως η μετενσάρκωση της ψυχής, για το ποιός πραγματικά ήταν ο Μακρυγιάννης, για το τί πρόκειται να συμβεί που θα συντελέσει στο τέλος της κοσμοκυριαρχίας των σατανολατρών, προέλεγε πολλά πράγματα που δέν ήταν δυνατόν να τα προβλέψει άνθρωπος και όμως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, πιθανότατα ακόμη προέλεγε θαύματα της σημερινής τεχνολογίας, που οι ισχυροί της γής εκμεταλλεύθηκαν εκείνες τις προφητείες για να επισπεύσουν πολλά απο τα επιτεύγματα που έχει φτάσει στις μέρεςμας η τεχνολογία. Και όλες εκείνες τις σελίδες τις απέκρυψαν και διατήρησαν μόνο εκείνες που μπορούσαν να βασιστούν για να ισχυριστούν οτι ο Μακρυγιάννης ήταν ένας τρελλός όπως και κάθε άλλος που πιστεύει στο Θεό.
Αυτό λοιπόν που έκαναν με το χειρόγραφο του Μακρυγιάννη, δέν θα το έχουν κάνει με χίλια δυό άλλα προφητικά έργα που γράφηκαν σε όλες τις χώρες του κόσμου; Φανταστείτε λοιπόν πόσες μυστικές γνώσεις έχουν οι ηγέτες του κόσμου, εις βάρος της γνώσης των απλών ανθρώπων.
Περι αυτών έχω ένα άλλο ποίημα σε 3 4στιχες στροφές που ελπίζω να το βάλω στην επόμενη εδώ ανάρτηση.


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 0
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      επτάστιχα
      Κατηγορίες
      Αναμνήσεις & Βιώματα,Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
      Ομάδα
      Στίχοι για μελοποίηση
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν
 

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο