Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
121590 Τραγούδια, 258594 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Χρόνια σου πολλά
 
Χρόνια σου πολλά!
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αύριο γιορτάζεις. Αύριο απουσιάζεις! Εμείς ,οι φίλοι και οι φίλες σου, θα σε θυμηθούμε. Θα σε τιμήσουμε και θα δακρύσουμε. Θα συζητήσουμε για τα παράξενα παιχνίδια της μοίρας και για το άδικο και απρόσμενο χαμό σου. Μοναδική ύπαρξη που δεν σε ξεχνάμε άσχετα αν έφυγες βιαστικά και χωρίς προειδοποίηση.!
Μου λείπουν οι συναντήσεις μας και οι διαφωνίες με πιλότο, το αναλυτικό ,ευαίσθητο και καλά οργανωμένο μυαλό σου. Οι συζητήσεις μας γεμάτες πνευματικότητα, ευαισθησία και αρχαία φιλοσοφία. Αποτέλεσες, για πολλά χρόνια, το γερό μου στήριγμα μόρφωσης στις δειλές και αδέξιες συγγραφικές προσπάθειες μου. Η βοήθεια σου ήταν ουσιαστική σε συνδυασμό με την αυθεντική ,αντικειμενική και ψύχραιμη σου γνώση. Ξεκίνησα ,δίπλα σου, μία δύσκολη διαδρομή ,με κύρια μηχανή την αφόρητη ανάγκη να εκφραστώ. Έδειξες μεγαλείο ψυχής , ιώβεια υπομονή και απίστευτη κατανόηση .Γιόρτασες ,μαζί μου ,τα ταξίδια μου και την κάθε επιτυχία μου..Φρόντισες να μελώσεις τα χτυπήματα της μοίρας και μου στάθηκες σαν αδερφή σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μου.
Πάλεψες, για δεκαετίες με τα δύσκολα, άδικα και απαράδεκτα της γραφειοκρατίας. Διαχειρίστηκες, άψογα ,τα παράλογα των νόμων και των μεταρρυθμίσεων χωρίς να αδικήσεις όσο και να σε πλήγωναν αυτά που βίωσες. Σήκωσες απίστευτα βάρη με χαμόγελο και χιούμορ επιδεικνύοντας ανωτερότητα μπροστά στα σκουλήκια και τις ίαινες που σου ροκάνιζαν την ζωή.
Χρόνια σου πολλά! βρίσκεσαι μακριά ,ανάμεσα στα σύγνεφα και μας παρακολουθείς με χαμόγελο στα χείλη. Υποκλίνομαι μπροστά σου και σε ευχαριστώ που με τίμησης με την αγάπη και την φιλία σου. Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 0
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Συναισθήματα - Εικόνες
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

tzenilio@gmail.com
 

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο