Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/stixoi/public_html/core.php on line 23
stixoi.info: άσκηση αληθείας
 
Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
129975 Τραγούδια, 269278 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 άσκηση αληθείας
 σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης
 
Η λέξη “mā‘uzzîm” είναι απο το βιβλίο του Δανιήλ κεφάλαιο 11, παράγραφοι 37 ώς 39. Ο Δανιήλ προφήτευσε οτι θα ανακηρυχθεί ένας μεγάλος βασιλέας (βέβαια, σήμερα δέν λέγεται βασιλέας, εννοεί ένας μεγάλος ηγέτης) ο οποίος δέν θα λατρεύει τον Θεό των προγόνωντου ούτε τον Θεό με τη μορφή του «αγαπημένου των γυναικών» ούτε κανέναν άλλο Θεό, γιατί ο ίδιος αυτός ο ηγέτης ανακηρύσσεται υπεράνω όλων των θεοτήτων. Αντί των θεοτήτων όμως τιμά έναν «ξένο» θεό, τον θεό των “mā‘uzzîm”, και με αυτόν τον θεό κατακτά τα «κάστρα» που είναι και αυτά “mā‘uzzîm”, και σε όποιον τιμά αυτόν τον θεό, με τον οποίο ο νέος αυτός ηγέτης ταυτίζεται, δίνει μεγάλες εξουσίες και δόξες και τόπους να κυβερνά. Τί θα πεί όμως “mā‘uzzîm”; είναι πληθυντικός μιά λέξης που σήμαινε «ασφάλεια· άσυλο· προστασία», με απλά λόγια είναι αυτό που σήμερα ονομάζεται «ανθρώπινα δικαιώματα». Είναι η έννοια που βάζει τον άνθρωπο υπεράνω του Θεού, είναι η έννοια στην οποία κρύβεται η ανταρσία εναντίον του Θεού, η ίδια η ουσία του σατανισμού. Είναι το κύριο όπλο της παγκόσμιας δύναμης που κυβερνά σήμερα ολόκληρη την οικουμένη, και η δύναμη αυτή είναι σατανιστική. Ο θεός των “mā‘uzzîm” δηλαδή ο θεός των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είναι ένας «ξένος» θεός (ο Δανιήλ τον ονομάζει «ξένο θεό») που σήμερα τον ονομάζουν «μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος», και στην πραγματικότητα είναι μόνο ο άρχοντας της απάτης, ο εφευρέτης του ψεύδους, τον οποίο υπηρετούν και ενσαρκώνουν όλοι οι φθονεροί άνθρωποι μέσω της απάτης και της κρυμμένης κακίας. Με αυτόν τον θεό ο παγκόσμιος ηγέτης πατάει τα κάστρα που είναι “mā‘uzzîm” δηλαδή ασφαλή, απόρθητα, είναι τα ισχυρότερα «κάστρα» του κόσμου. Με άλλα λόγια, “mā‘uzzîm” σημαίνει μαφιοζίμ! Η δουλειά της μαφίας είναι να πουλάει προστασία, και αυτό ακριβώς είναι τα λεγόμενα «ανθρώπινα δικαιώματα», είναι πώληση προστασίας (με αντάλλαγμα το χρήμα, τη δύναμη, την υποταγή, την πλήρη καθυπόταξη του κόσμου). Βέβαια, για να πουλάει προστασία η παγκόσμια δύναμη πρέπει να κάνει τον κόσμο να φοβάται. Πώς το κάνει αυτό, έχει πολλούς τρόπους, και απο τους πολλούς τρόπους κάποιους γνωρίζετε ήδη.
(Όχι οτι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η πώληση προστασίας είναι κάποια καινούργια εφεύρεση. Δέν είναι τίποτε άλλο παρα το σημάδι που έβαλε ο Θεός στο κούτελο του Κάιν για να προστατεύεται απο όσους τον βλέπουν και θέλουν να τον σκοτώσουν. Τέτοια προστασία πουλάνε και μόνο, του Κάιν κλώνοι είναι αυτοί που την πουλάνε και τίποτε άλλο).
Και μιά λεπτομέρεια: ποιός είναι ο Θεός με τη μορφή «του πόθου των γυναικών», με τη μορφή εκεινού που ποθούν οι γυναίκες; Είναι ξεκάθαρο άν έχετε μελετήσει τη γνώση της Ινδίας, ο αγαπημένος των γυναικών, εκείνος που ποθούν οι γυναίκες, είναι ο Κρσνα. Ο Κρσνα είναι η ενσάρκωση της αγάπης, είχε μορφή ανθρώπου, αλλα δέν ήταν απλός άνθρωπος, ήταν θεάνθρωπος, ήταν και πάντοτε είναι. Ο ΣυΑΜΙ ΠΡΑβΥΠΑΔΑ εξηγούσε: στον δυτικό άνθρωπο που παραξενεύεται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι η υπέρτατη θεότητα, απαντούμε: επειδή έλκει τους πάντες και τα πάντα. Διότι ο Θεός αγάπη εστι, και ο Κρσνα είναι η ίδια η μορφή της αγάπης. Άν και έχει αμέτρητα ονόματα, ένα απο τα πιό σημαντικά είναι ΓΟΠΙΙΓιΑΝΑυΑΛΛΑβΑ που σημαίνει «αυτός με τον οποίο είναι ερωτευμένες οι βοσκοπούλες των αγελάδων». Όλα τα όντα τον αγαπούν, και εκείνοι που τον μισούν ακόμα έλκονται δια μέσου του μίσους, και το μίσος ακόμη είναι μιά μορφή λατρείας, αλλα όταν ενσαρκώθηκε στη γή τον αγαπούσαν προπάντων οι ΓΟΠΙ, οι κοπέλες που φρόντιζαν τις αγελάδες, και ευρύτερα όλες οι γυναίκες. Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν οτι ο Κρσνα είναι ο Διόνυσος, που και εκείνον αποκαλούσαν «γυναίμανες, ειραφιώτα» (γυναιμανής= τρελός για τις γυναίκες, ειραφιώτης= με επιθυμία σάν του ταύρου. Ειραφιώτης είναι μιά λέξη συγγενής του σανσκριτικού Ρ,ΣΑβΑ που σημαίνει ταύρος, Ρ,ΣΑβΑ είναι επίσης ένα απο τα ονόματα του Κρσνά. Η ελληνική μορφή της λέξης Ρ,ΣΑβΑ ήταν ΕΡΣΑΦ- και εν συνεχεία ΕΙΡΑΦ-ιώτης). Αυτά υποδηλώνουν τον θεϊκό έρωτα που είναι πάνω απο κάθε τί άλλο, για όποιον μπορεί να το καταλάβει και δέν ταυτίζει τον έρωτα με την σαρκική συνουσία. Το βΑΓΑυΑΤΑ-ΠΥΡΑ,ΝΑΜ, το εκτενέστερο έργο που διηγείται για τον Κρσνά, αρχίζει με τα λόγια πως δέν υπάρχει άνθρωπος που να μή δακρύζει και να μήν κατέχεται απο θεϊκό πάθος όταν διαβάζει και θυμάται τις ιστορίες του Κρσνά, με εξαίρεση τους ΠΑςΥγΝΑΑΣ. (ΠΑςΥγΝΑΑΣ σημαίνει «αυτοί που καταστρέφουν τα ήμερα ζώα και κυρίως τις αγελάδες», αυτοί μόνο δέν συγκινούνται, πώς να συγκινηθούν αφού δέν καταλαβαίνουν οτι και η αγελάδα είναι ενσάρκωση της αγάπης και είτε σκοτώνουν τις αγελάδες ή τις παρουσιάζουν ώς άχρηστες). Ο ίδιος ο Κρσνά ήταν που ενσαρκώθηκε ώς Χριστός, οι γραφές δέν τον προβάλλουν ώς «αγαπημένο των γυναικών» μ’όλο που και αυτό πολλές φορές αφήνεται να εννοηθεί, αλλα πάντως ήταν ενσάρκωση της αγάπης, τίποτε άλλο απο αγάπη δέν είναι η μορφή του Χριστού επάνω στο σταυρό όπως συνήθως τον παριστάνουμε.
Έτσι λοιπόν, αυτός ο νέος ηγέτης του κόσμου δέν λατρεύει τον Θεό όπως τον λάτρευαν οι πρόγονοίτου (δηλαδή τον Θεό όπως περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη με το όνομα /johuwax/ όπως γράφεται με το διεθνές φωνητικό αλφάβητο), ούτε λατρεύει τον Θεό με τη μορφή του Κρσνά ή του Χριστού, μόνο κηρύσσει σάν θεό τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των οποίων προστάτης ανακηρύσσεται ο ίδιος αυτός ο ηγέτης. Με βάση αυτό μπορείτε να καταλάβετε πολλές ακόμη προφητείες των αρχαίων εποχών που περιγράφουν αυτά τα χρόνια που τώρα περνάμε. Δείτε και αυτήν την ταινία https://www.youtube.com/watch?v=vvlFfpCMsaI σχετικά με τον Κρσνά. Έχει και αγγλικούς υποτίτλους.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 0
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      με το Θεό
      Κατηγορίες
      Φιλοσοφικά,Επιστήμη
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

το καλό, απο ΌΠΟΥ κι άν προέρχεται, είναι καλό· το κακό, απο ΌΠΟΥ κι άν προέρχεται, είναι κακό.
 

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο