Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
123504 Τραγούδια, 261408 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Το τέλος του Μεγάλου έρωτα 290π.χ
 
“Εγώ τώρα βασιλιά μου θα φύγω!” είπε η κοπέλα προς τον Βασιλιά, “Από το επόμενο πρωί δε θα είμαι μαζί σου!” και τον πήρε αγκαλιά δακρύζοντας ασταμάτητα και αδιάκοπτα! “Θέλω να μου προσέχεις τον Αστήρ μου!” είπε και τον αγκάλιαζε πιο σφιχτά! “Να του μάθεις να πολεμάει και να κρατάει τον θρόνο μας σωστά και ο τόπος μας να είναι σε ευημερία, όπως είναι τώρα που έχει εσένα!” χαλάρωσε τώρα λίγο την αγκαλιά της και έγειρε προς το παράθυρο βλέποντας την πόλη τους!
“Γιατί πρέπει να φύγεις;” ρώτησε ο Βασιλιάς! “Αυτό το μυστικό” είπε η νεαρή κοπέλα “θα το πάρεις μαζί σου! Μόνο εγώ και εσύ γνωρίζουμε αυτό το τόσο μεγάλο μυστικό” Χαμογελώντας και κοιτάζοντας τον στα μάτια. “Θυμήσου τον αγώνα σου, την ψυχή σου, τον τόπο σου!”
Το στόμα του Βασιλιά έχει στεγνώσει και η καρδιά του έτρεμε. Ωστόσο η ψυχές του θα περιπλανώνται αιώνια στο χρόνο υπόσχεση της κοπέλας! Απο την τσέπη της έβγαλε ένα κομμάτι πηλό και το έκανε δώρο στον Βασιλιά!
“Αυτή είναι η υπόσχεση μου Βασιλιά μου” και τον κοίταξε στα μάτια! “Μία υπόσχεση που θα κρατήσει για αιώνες!” πήρε μία ανάσα και συνέχισε “Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε! Θυμήσου! Αύριο δε θα είμαι δίπλα σου!”

Η Σελήνη έφυγε και βγήκε ο ήλιος! Τίποτα πια δε θα είναι όπως πρώτα! Η κοπέλα δεν ήταν η ίδια, ο Βασιλιάς είδε την τεράστια διαφορά!


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 1
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      Μυθολογία των Μαγισσών της Ηπείρου
      Κατηγορίες
      Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία,Έρωτας & Αγάπη
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

http://hmerologion.blogspot.com
 
Κων/νος Ντζ
22-01-2022 @ 20:03
::up.:: ::up.:: ::up.::

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο