Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
124676 Τραγούδια, 264126 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 78μ.χ Νεκρομαντείο Αχέροντα
 
Τα πόδια της Γλυκής πάτησαν την είσοδο του Νεκρομαντείου. Φτάνοντας μπροστά στην επιβλητική βαριά πόρτα με τα καρφιά λίγο μετά τον λαβύρινθο ξεφύσηξε! Γύρισε πίσω να δει!

“Φέρε τις επτά κόρες!” πρόσταξε την Προαυγαία και αυτή έτρεξε να φέρει τις αλυσοδεμένες “επτά κόρες” όπως τις ονόμασε! Μπήκε μέσα στην είσοδο, εκείνη την ώρα η Κλειραία έριχνε τις Χοές για να ρωτήσει τα πνεύματα!

“Δε σου είπα να μη με διακόψεις;” είπε η Κλειραία!
“Μάνα σου έφερα τις σκλάβες” είπε η Γλυκή και εκείνη την ώρα μπήκαν μέσα η δεμένες κόρες!
“Έτσι σου είπα εγω” είπε θυμωμένη η Κλειραία! “αν αυτές μας έκαναν το ίδιο θα σου άρεσε να μας είχαν δεμένες;” η Γλυκή συνέχισε να την κοιτάζει παγωμένη! Η Κλειραία στράφηκε προς τις κόρες και με μία κίνηση της ελευθέρωσε απο τα δεσμά που τις είχαν δεμένες και άρχισε να τις επεξεργάζεται! “Ποια ειναι η αρχηγός σας;” Ρώτησε κοιτώντας ερευνητικά όλα τα μάτια! Η Εφτασταραία σήκωσε το κεφάλι της “Εγώ είμαι η αρχηγός τους!” η Κλειραία πήγε κοντά της και την επεξεργάστηκε αφού πρώτα την σήκωσε να ειναι όρθια! “Καμία κόρη της Μάνας μας δε θα ξανά γονατίσει έτσι!” είπε η Κλειραία και κοίταξε την Γλυκή! “Εφτασταραία σου ζητώ συγνώμη για όλο αυτό!” σκουπίζοντας το πρόσωπο αυτής. “Πές μου τα μυστικά σας!” είπε η Κλειραία! “Τα μυστικά μας” είπε η Εφτασταραία “θα δωθούν σε αυτούς που πρέπει!” και η Εφτασταραία κοίταξε την Τυμφαία.

...................................................

Το ίδιο βράδυ η Τυμφαία με την εντολή της Εφτασταραίας έφυγε κρυφά απο το μαντείο και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι! Ακολούθησε το ποτάμι και έφτασε στην Δωδώνη!


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 1
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία,Θρησκευτικά
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

http://hmerologion.blogspot.com
 
malkon64
14-06-2022 @ 19:00
::rock.:: ::rock.:: ::rock.:: ......................................

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο