Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
121577 Τραγούδια, 258502 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Οι δημιουργίες των μελών του stixoi.info ομαδοποιούνται, ανάλογα με τον τρόπο γραφής τους, όπως αυτός ορίζεται αρχικά από τον εκάστοτε δημιουργό. Εννοείται, ότι αυτή η ομαδοποίηση είναι απολύτως ενδεικτική. Αν κάποιος θεωρεί την ομαδοποίηση ανεπαρκή ή άχρηστη, μπορεί να χρησιμοποιεί την επιλογή "Ανά ημερομηνία", που περιλαμβάνει τα πάντα, ανεξαρτήτως κατηγοριοποίησης και ομαδοποίησης.

Κάθε δημιουργία μπορεί να περιλαμβάνεται σε μία μόνο ομάδα. Τα αταξινόμητα είναι αυτά των οποίων ο δημιουργός δε θέλησε να ταξινομήσει σε συγκεκριμένη ομάδα. Να σημειωθεί ότι, επειδή η ομαδοποίηση ξεκίνησε όταν η συλλογή του stixoi αριθμούσε περίπου 22000 καταχωρίσεις, όλες αυτές ταξινομήθηκαν αρχικά στα αταξινόμητα, άρα οι περισσότερες από αυτές ανήκουν σε αυτήν την ομάδα, μέχρι να, κι αν, διορθωθούν από το δημιουργό τους.

Το κάθε μέλος μπορεί να αλλάξει την ομαδοποίηση των καταχωρίσεών του μέσα από τις σελίδες διαχείρισης τους. Επίσης, στοιχειώδης έλεγχος γίνεται και από το διαχειριστή, κυρίως όσον αφορά τα πεζά και τις μαντινάδες, που μπορούν να διαχωριστούν αρκετά σαφώς. Αν έχεις κάποια πρόταση για τον τρόπο ομαδοποίησης, παρακαλείσαι να την αναφέρεις στο διαχειριστή.

Οι εν λόγω διαθέσιμες ομάδες είναι:

Στίχοι για μελοποίηση
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Πεζά
Μαντινάδες
Αταξινόμητα