Nëse je dashuria

Αν είσαι όνειρο που σβήνει την αυγή
ας ήταν να χαράξει θεέ μου
Αν είσαι δρόμος στον γκρεμό που οδηγεί
να μη σε γνώριζα ποτέ μου

Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να `ρθει
γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου
Τόσες περάσανε, μα χάθηκαν γιατί
καμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου

Αν είσαι ήλιος χειμωνιάτικος ψυχρός
πίσω απ’ τα σύννεφα να μείνεις
Αν είσαι έρωτας που γίνεται καημός
φύγε πληγή μου πριν να γίνεις

Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να `ρθει
γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου
Τόσες περάσανε, μα χάθηκαν γιατί
καμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου


Nëse je ëndërr që në mëngjes mbaron
le të agonte o zot
nëse je rrugë që në greminë të çon
të mos të njohja kurr

Por nëse je dashuria që prisja të vinte
kthehu në anën time dhe bëhu jeta ime
aq shumë kaluan por humbën sepse
asnjëra nuk arriti të prekte shpirtin tim

Nëse je diell i ftohtë i dimërit
mbrapa reve të qëndrosh
nëse je dashuri që bëhet brengë
largohu para se të bëhesh plagë

Por nëse je dashuria që prisja të vinte
kthehu në anën time dhe bëhu jeta ime
aq shumë kaluan por humbën sepse
asnjëra nuk arriti të prekte shpirtin tim

Juxhin Çela © 25.03.2013

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info