Nuk ka ndeshje JUAJ thonë kështu

Μπορεί να χάνεσαι και στη δική του αγκαλιά
μπορεί να λιώνεις και με τα δικά του τα φιλιά
μπορεί να νιώθεις όπως τότε ασφαλής μαζί του
μα σε ρωτάω, αυτός μπορεί να δώσει τη ζωή του;

Δεν ταιριάζετε σου λέω τόσο
αντικειμενικά σ’ το λέω
και άσ’ τις φίλες σου να λένε το αντίθετο
ξέρεις μάτια μου πού μένω
και όσο δίνεσαι θα περιμένω
από αντίδραση το ξέρω το έκανες και αυτό.

Μπορεί να καίγεσαι και στη δική του τη ματιά
μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τόσα περιττά
μπορεί να νιώθεις σαν παιδί όταν ξυπνάς μαζί του
μα σε ρωτάω, αυτός μπορεί να δώσει τη ζωή του;

Δεν ταιριάζετε σου λέω τόσο
αντικειμενικά σ’ το λέω
και άσ’ τις φίλες σου να λένε το αντίθετο
ξέρεις μάτια μου πού μένω
και όσο δίνεσαι θα περιμένω
από αντίδραση το ξέρω το έκανες και αυτό.


Mund të merrni humbur në prehrin e tij
mund të shkrihet dhe puthjet e veta
si mund të ndjehen të sigurt me atë pastaj
por unë pyes, ai mund të japë jetën e tij?

Nuk ka ndeshje JUAJ thonë kështu
objektivisht të them
dhe le dashurin tuaj thonë kundërta
sytë e mi e dinë ku unë jetoj
dhe si dinesai do të presë
i reagimit Unë e di që ju e bëri këtë.

Mund djeg sy e vet
mund të ketë humor dhe shumë më tepër të panevojshme
mund të ndjehen si një fëmijë, kur ju të zgjoheni me atë
por unë pyes, ai mund të japë jetën e tij?

Nuk ka ndeshje JUAJ thonë kështu
objektivisht të them
dhe le dashurin tuaj thonë kundërta
sytë e mi e dinë ku unë jetoj
dhe si dinesai do të presë
i reagimit Unë e di që ju e bëri këtë.

'μικρος δαιμονας © 07.08.2014

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info