Një det e vogël

Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
είναι το καλοκαίρι μου,
ο έρωτάς μου, ο πόνος μου

Μια θάλασσα μικρή
στα δυο σου μάτια φέγγει
κάθε πρωί

Μια θάλασσα μικρή
στο δάκρυ στο τραγούδι,
στο κάθε σου φιλί
Μια θάλασσα μικρή

Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
και στη γωνιά η στάμνα μου
για ένα καλοκαίρι
ήσουνα εσύ

Σε τραγουδούσα εγώ
σαν τις χορδές του ανέμου
στα μαύρα σου μαλλιά

Σ’ ακολουθούσα εγώ
σαν το ψηλό χορτάρι
τον άνεμο
Σε τραγουδούσα εγώ

Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
πικρά σ’ αποχαιρέτησε,
σε περιμένει
Μια θάλασσα μικρή


Një det e vogël,
një det e vogël
është vera ime
dashuria ime, dhimbja ime.

Një det e vogël
në dy sytë e tu ndrit
çdo mëngjes.

Një det e vogël
në lot, në këngë
në çdo puthje tënde.
Një det e vogël.

Një det e vogël,
një det e vogël
dhe në një skutë kana ime
për një verë
ishe ti.

Të këndoja unë,
si akordet e erës
në flokët e tu të zinj.

Të ndjekja unë,
si bari (ndjek)
erën.
Të këndoja unë.

Një det e vogël,
një det e vogël
hidhur të la lamtumirën,
po të prit.
Një det e vogël.

Idonperg © 20.08.2014

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info